Pagini în limba română dedicate unor boli sau unor obiceiuri dăunătoare care conduc la starea de dependenţă. Sunt incluse aici drogurile, tutunul sau abuzul altor substanţe.
Agenţia Naţională Antidrog
Structură care elaborează şi coordonează strategia antidrog a Guvernului României.
Al-Anon Iaşi
Grupului familial Al-Anon "Confidenţa" Iaşi, specializat pe probleme de alcoolism. Prezentare a grupului şi a programului Al-Anon, informaţii de contact.
Alcohelp
Program complex şi unitar de intervenţie multidisciplinară (medicală, psihologică, socială) în tulburările legate de consumul de alcool.
Alcoolici anonimi România
Comunitate ce îşi împărtăşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comuna şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului.
Alcoolicii Anonimi - Iaşi
Despre Alcoolicii Anonimi, confesiuni şi opinii, informaţii de contact.
Alcoolism
Oferă informaţii cu caracter general despre dependenţa de alcool privind cauzele, evoluţia, efectele şi posibilităţi de tratament ale acestei boli.
Carpaţi.go.ro
Informaţii şi imagini despre marca românească de ţigări Carpaţi şi despre istoria acesteia.
Dependenţa
Site informativ despre dependenţa de alcool, droguri, mijloace de tratament, conţine un forum de discuţii pe tema dependenţei de subsţante.
Grupul AA - Iaşi "Unirea"
Blog al unuia din grupurile Alcoolicilor Anonimi din Iaşi.
Hungry Online
Tulburări de alimentaţie: cauze, manifestări, posibile tratamente, efecte negative, bulimie/anorexie. Informaţii şi forum.
Teen Challenge Romania
ONG ce are ca obiectiv este recuperarea tinerilor cu probleme de dependenţă de alcool, droguri şi comportamente autodistructive situat în comuna Grădiştea judeţul Ilfov. Ajutorul este oferit în cadrul Centrului Rezidenţial de Recuperare.

Această categorie în alte limbi: 18

[Doctor Mozilla]
Ultima actualizare:
noiembrie 14, 2015 at 15:43:32 UTC
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri