Aici se găsesc pagini ce conţin date referitoare la comerţul pe internet şi afaceri în domeniul internetului şi a calculatoarelor.

A se vedea şi: 1

Design 19
Agenție de web design cu ofertă de servicii complete. Site-ul conține informații despre companie, servicii, date de contact, portofoliu și blog.
Donau Invest
Furnizor de soluţii IT, cu capital mixt româno-maghiaro-austriac. Sunt detaliate informaţii despre activitate, ofertele curente şi modalităţile de contactare.
Intend Computer SRL
Distribuitor de componente pentru PC și sisteme. Prezintă oferta de prețuri, imagini și descrieri ale produselor comercializate.
Klain
Agenție de publicitate care oferă servicii online de concepere design, programare și promovare. Site-ul conține informațiile de contact ale companiei, portofoliu și informații ajutătoare.
Max IT
Comercializează şi cu plata în rate calculatoare noi şi second-hand, componente şi echipamente periferice. Oferă online catalogul cu produsele disponibile, date despre activitate şi adresele de contact.
Netlogiq
Oferă servicii de web design şi development, SEO şi găzduire site-uri web. Specializaţi pe siteuri e-commerce cu sistem de administrare în limba română.
NetMagnet
Furnizor de servicii electronice şi de acces Internet. Sunt prezentate ofertele curente, tarifele practicate şi date despre firmă.
Network Computer Service
Servicii de intervenție și asigurare mentenanță pentru echipamente IT, rețele de date și voce. Web / Data hosting, backup, supraveghere video, rețele, servere.
Vitronic
Reparații de calculatoare, promovare firme, web design. Site-ul conține informații despre firmă și serviciile oferite, date de cotact și o serie de articole.
[Ardealu'i Mozilla]
Ultima actualizare:
iulie 31, 2016 at 5:24:05 UTC
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă