In Partnership with AOL
A se vedea şi:
Această categorie în alte limbi:
 • Institutul de Politici Publice - Institutul de Politici Publice este o organizaţie non-guvernamentală, independentă, non-profit. Misiunea Institutului constă în a contribui la dezvoltarea în Republica Moldova a unei societăţi deschise, participatorii, pluraliste, bazate pe valorile democratice, prin efectuarea, sprijinirea şi sponsorizarea cercetărilor şi analizelor independente ale politicilor publice, precum şi prin dezbaterea publică şi mediatizarea largă a rezultatelor acestor cercetari.
  [!]
 • Partidul Democrat din Moldova - PDM este un partid modern, cu vocaţie europeană, deschis ideilor novatoare, partid care pledează pentru modernizarea şi dezvoltarea socială a ţării, fiind promotor ferm al democraţiei şi al reformei economice.
  [!]
 • Partidul Liberal Democrat din Moldova - Un partid politic, de orientare liberal-democrată, cu vocaţie populară, care militează pentru edificarea în Republica Moldova a statului de drept, democrat şi modern, în conformitate cu principiile generale ale Constituţiei Republicii Moldova.
  [!]
 • Partidului Comuniştilor din Republica Moldova - Scurte informaţii despre platforma, realizările şi proiectele de viitor ale PCRM.
  [!]
Această categorie are nevoie de un editor
[Govenor_Mozilla]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Vizitaţi site-urile noastre surori  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Ultima actualizare: iulie 17, 2015 at 6:35:02 UTC - editează