Destinatii pentru pescarii sportivi: balti, lacuri, servicii turistice legate de practicarea pescuitului sportiv.
Balta Otvesti
Locatie frumoasa,langa timisoara,cu 2 balti bine populate cu peste pe intreg sezonul de pescuit,mult spatiu verde,gazde amabile si primitoare.
Lacul calinesti Oas - pescuit, turism, relaxare, Negresti Oas, padure
Ste situat in apropierea comunei Calinesti-Oas, localizata in partea de vest a depresiunii Tara Oasului, la o distanta de 12 km de orasul Negresti Oas si de 46 km de municipiul Satu Mare. Reprezinta cel mai intins luciu de apa din judet, cu suprafata de 357 ha. Pozitionat intr-un decor natural, alcatuit din padurile de foioase care acopera versantii dimprejur, lacul Calinesti Oas ofera un cadru minunat destinat relaxarii si de agrement: cabana turistica dotata cu restaurant, bar si terasa, un minihotel si un numar insemnat de casute. La acestea se adaugă multiple posibilităţi de agrement: cabană turistică (16 locuri) dotată cu restaurant, bar şi terasă, un minihotel şi un număr însemnat de căsuţe. Barajul are o suprafaţă de aproximativ 300 ha luciu de apă, locul fiind ideal pentru amatorii de pescuit dar şi pentru amatorii de hoinăreală prin păduri. Lacul abundă de ştiucă, biban, şalău, somn şi avat. La acestea se adauga recenta investitie pe lac a unei ferme de reproducere si crestere a salaului
Lacul Darvari
Site-ul asociaţiei de pescuit sportiv "Clubul de Crap Pelicanul". Prezintă condiţiile de asociere, reguli şi tarife de pescuit.
Lacul Gostilele
Prezintă informaţii despre pescuitul staţionar,o prezentare a modalităţilor de acces, galerie foto, tarife practicate şi o listă de discuţii.
Liscom Tour
Programe turistice şi pescuit în Delta Dunării.

Această categorie în alte limbi: 2

[Fishing Mozilla 3]
Ultima actualizare:
iulie 7, 2016 at 10:54:14 UTC
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media