Pagini în limba română dedicate jocurilor de pe Internet. Include jocuri jucabile din browser, precum şi jocuri prin email.

Este indicată o descriere în limba română a paginii propuse.

Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată.

categorii 1

Un Cal Virtual (AVH)
Un joc în care poţi creşte cai virtuali şi construi o fermă. Poţi crea sau repara echipament, poţi face comerţ, sau poţi să alegi să lucrezi.
Care pe care
Portal de jocuri educaţionale şi concursuri şcolare online, cu jocuri pentru copiii între 8 şi 12 ani care vor să-şi testeze cunoştintele dobândite la şcoală.
FlyOrDie
Jocuri multiplayer organizate pe categorii (pe tablă, jocuri sportive sau alte jocuri). Se poate participa ca şi jucător înregistrat sau musafir. Alte secţiuni ale site-ului sunt forumul, download sau magazin.
GamesZone
Sunt prezentate listele serverelor ce găzduiesc jocuri online în România, alături de utilitare disponibile pentru download.
MrDetective
Joc online de perspicacitate şi divertisment interactiv, cu premii şi concursuri periodice. Pentru accesare, este necesară crearea unui cont de membru.
Război.ro
Joc multiplayer ce constă în obţinerea a cât mai multor puncte prin atacuri sau strategii virtuale, cu acţiune desfăşurată în cadrul forumului online. Sunt prezentate descrierea şi regulile jocului, pentru înscriere fiind necesară crearea unui cont de membru.
Spânzurătoarea
Cunoscutul joc în versiune online.

Această categorie în alte limbi: 26

[Balloon Mozilla 2]
Ultima actualizare:
mai 6, 2015 at 19:35:09 UTC
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere