Categoria World/Română/Educaţie/Publicaţii conţine site-uri despre sau ale publicaţiilor din domeniul educaţional românesc - cel din România, cât şi cel din Republica Moldova. Totodată, în această categorie se includ site-urile publicaţiilor cu profilul educaţie, nu educativ. O publicaţie cu profilul educaţie se ocupă cu domeniul învăţământului şi al formării profesionale. O publicaţie cu profil educativ are rolul de a informa cititorii asupra oricăror domenii, în afară de cel al învăţământului sau al formării profesionale. Site-ul unei astfel de publicaţii nu va fi inclus aici.
BiblioRev
Revistă online editată de Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca. Cuprinde articole de informare profesională din domeniul biblioteconomiei, precum şi articole despre carte, cultură şi civilizaţie.
Philobiblon
Publicaţie multidisciplinară editată în limba engleză de colectivul Bibliotecii Centrale Universitare "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca.
Prioritatea Naţională
Organ de umor al supravieţuirii cărturarilor, cercetătorilor şi artiştilor.
Revista "Recreaţii Matematice"
Pune la dispoziţie informaţii despre redacţie, articole şi note, probleme din acest domeniu şi arhiva revistei.
Revista Lumea Copiilor
Conţine resurse educaţionale, jocuri, arhive cu numerele precedente,integrame şi liste de discuţii.
Şcoala Românească
Revistă naţională pentru promovarea reformei în învăţămât. Conţine articole, ştiri şi editoriale din domeniul educaţiei naţionale.

Această categorie în alte limbi: 5

[Dmoz Mozilla 1]
Ultima actualizare:
iulie 15, 2015 at 10:57:34 UTC
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie