World Română Educaţie Învăţământ la distanţă
42
Pagini în limba româna dedicate procesului de educaţie desfăşurat prin mijloace specifice de dialog la distanţă, cum ar fi: corespondenţa, casetele audio şi video, cărţile trimise prin poştă, programele de calculator sau utilizând serviciile Internet: grupuri de discuţii, e-mail şi pagini web.
Academia Online
Cursuri online în domeniile: afaceri, tehnologia informaţiei, dezvoltare personală, limbi străine, educaţie etc. Sistem de eLearning ce oferă o experienţă educaţională deosebită.
Atotștiutorul - Întrebări și Răspunsuri
Pe atotstiutorul.ro poti adresa sau raspunde la intrebarile participantilor la discutii. Atotstiutorul.ro este o comunitate unde cunostintele si cultura generala sunt puse in valoare in folosul tuturor.
Bibliotecă de cursuri gratuite de sănătate, familie și Biblie.
Cursuri gratuite de sănătate, familie şi Biblie, oferite de Institutul de Studii Biblice. Se acceptă donații.
Calea Succesului
Punct de sprijin în dezvoltarea personală pentru luptătorii care vor să gândească liber, să-și împlinească visele și să se bucure de o viață împlinită.
Catalog de Cursuri Online
Linkuri la siturile care oferă cursuri la distanţă prin Internet atât din ţară cât şi din străinătate.
Centrul de Educaţie Continuă şi Învăţământ Deschis la Distanţă
Centrul de Educaţie Continuă şi Învăţământ Deschis la Distanţă al Universităţii de Vest Timişoara - oferă cursuri la distanţă, postuniversitare de perfecţionare şi de training în domeniile marketing şi management.
Centrul de Limbi Străine Global Team
Cursuri interactive de limbi străine pe diferite domenii (business, medical, financiar-bancar, comunicare, juridic, tehnic, hotelier), adresate persoanelor fizice, firmelor și instituțiilor, (in-company), materiale moderne, metoda de predare interactivă, profesori specializați, discounturi atractive și multa rabdare! Descoperă și cursurile noastre online!
Cum se scrie?
Află cum se scrie corect gramatical în limba română. Nu lăsa greșelile gramaticale să-și facă loc în vorbirea ta. Învață acum cum se scrie corect.
Curs audio de limba engleză
Engleza biz este un mod gratuit de învățare a limbii engleze, conține peste 800 de lecții audio care acordă o atenție deosebită pentru a pronunța și învăța corect limba engleză.
Curs Design Vestimentar
Cursul de creație vestimentară din cadrul Eurocor vă va ajuta să vă puneți în aplicare ideile. Imaginația și creativitatea sunt egale cu zero, daca nu le puteți transforma în ceva palpabil. De aceea este nevoie de acest curs, pentru a înțelege mai bine procesul tehnologic.
Curs online Limba Germana
Curs Online de Limba Germana pentru incepatori si avansati. Ghid complet de gramatica, vocabular, lectii interactive, resurse si multe alte informatii utile.
Cursuri -Buzzle
Portal de cursuri unde gasesti cursuri online si cursuri offline din toate domeniile
Cursuri Auto
Cursuri online în domeniul auto. Cursurile oferă o experienţă educativă unică, prin materiale video de calitate ce includ pregătire în domeniul legislaţiei rutiere, conducere auto practică, exemple din trafic, etc.
Cursuri de Calificare
Experiență de peste 10 ani! - Lectorii cei mai bine pregătiți si experimentati in cursuri de calificare si de perfectionare.
Cursuri de Engleză Online
Cursuri de engleză online cu resurse audio: General English, Accounting English, Telephone English.
Cursuri IT on-line si tutoriale
Tutoriale, cursuri on-line gratuite și lecții complete de limba spaniolă și programare web: PHP-MySQL, JavaScript, CSS, HTML.
Cursuri online
Cursuri online gratuite. Învățați limbi straine, limbaje de programare și multe altele urmărind lecțiile online puse la dispoziția dumneavoastră.
Cursuri Online Pentru o Carieră în IT
Oferim cursuri online din domeniul noilor tehnologii: programare, design, proiectare asistata, marketing online. Cursurile se desfasoară pe o platforma de E-Learning.
Cursuri Online Programe Adobe
Cursuri online pentru principalele programe Adobe de grafică și webdesign
Cursuri Web Design și Grafică Digitală
Cursuri de Web Design, Joomla și grafică în: Autocad 2015, Adobe Photoshop, Illustrator Lightroom , Camera Raw. De asemenea există pe site aplicatii de tehnologia materialelor și curs de anatomie umană.
Dezvoltare personală pentru o viață simplă
Sfaturi practice pentru un stil de viață , podcasturi de dezvoltare personală.
Ecursuri.ro
Revistă online ce oferă cursuri gratuite, teste online şi referate din diverse domenii.
Engleza interviu
Cursuri de pregătire pentru interviul de angajare în limba Engleză. Veți învăța cum să vă exprimați coerent și cu încredere și cum să răspundeți bine celor mai des-întâlnite întrebări! Job-ul mult visat poate fi în sfârșit al d-voastră! Vă oferim materiale de ultimă oră, accent pe conversație, profesori experimentați, o metodă modernă, interactivă de predare și curs demo GRATUIT!
Engleza medicala
Cursuri de limba Engleza medicala pentru medici, asistente si personal din sectorul medical, fie in vederea obtinerii unui loc de munca in strainatate (inclusiv pregatire pentru interviu si testele de limba Engleza), fie pentru interes personal. Va oferim materiale de ultima ora, accent pe conversatie, profesori experimentati, o metoda moderna, interactiva de predare si curs demo GRATUIT!
engleza-incepatori.com
Cursuri audio de limba engleză oferite în mod gratuit.
Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, Învățâmant la Distanță, Timisoara
Instituție prestigioasă de învățământ superior la distanță cu specializarea Administrație Publică (durata de 3 ani) și master în Științe Administrative (durata de 1 an).
It Scool - Cursuri IT Timisoara
Cursuri IT autorizate în Timișoara: webdevelopment, programare, marketing și design
Lecții de desen
Comunitate de artiști care urmărește schimbul de cunoștințe pentru dezvoltarea abilităților artistice.
Lecții de dezvoltare web
Informatii generale despre World Wide Web. Lecții de dezvoltare a aplicațiilor web, tehnologii web, HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySql
Lecții online pentru elevi
Proiect didactic virtual. Sunt oferite gratuit lecţii din diferite materii şcolare, referate, teste şi alte informaţii utile elevilor şi studenţilor.
Limba Franceză Online
Învață limba franceză online fără profesor. Lecții gratuite, vorbitori nativi, proverbe, dicționar român francez și jocuri educaționale.
Magazin de Cursuri prin Corespondență și E-learning.
Institutul European de Cursuri prin Corespondenţă - limbi străine şi cursuri de specialitate (marketing, management, contabilitate primară).
MBA online, cursuri online, training online
MBA online vă pune la dispoziție cursuri online cu informații prețioase din domeniile marketing și vânzări, management, comunicare, publicitate și afaceri.
Platinum Development
Învață să devii extraordinar, pentru că excelența se învață. Ești antreprenor sau dorești să fii, ești în căutarea drumului tau însă te-ai rătăcit sau simți că nu deții controlul îndeajuns? E timpul să investești în mod inteligent în propria persoană. Fie că e vorba de antreprenoriat, de dezvoltare personală sau de amandouă, vei realiza că perioadele dificile conturează caractere și oameni de succes. Vom aplica împreună cele mai moderne și ușoare metode din business și programare neuro-lingvistica (nlp), pentru a deveni constient(a) de cine ești tu și ceea ce poți face.
Produse și Servicii E-learning.
Firma oferă cursuri din domeniul informaţional.
Profesorul tău
Cursuri de matematică online în format video.
Revistă de resurse și anunțuri din domeniul e-learning
Oferă studii, articole, resurse și chiar un magazin cu produse din domeniul e-learning pentru toate vârstele.
Tutoriale Video
Tutoriale video din care înveți ceva într-un mod atractiv indiferent de vârstă. Conținut video pentru învățare pentru elevi, studenți, profesori și adulți.
Universitatea Babes Bolyai, Centrul pt. Invatamant la Distanta
O pagina-gazda care permite accesul la departamentele de I.D. ale facultatilor (ex. http://idd.euro.ubbcluj.ro)
Învață Norvegiana
Resurse pentru a învăța norvegiana într-un mod rapid și simplu
Învăţământ la distanţă USV
Cursuri acreditate de Ministerul Educatiei oferite de facultati la distanta pentru studentii ce doresc sa urmeze invatamantul cu forma ID prin Centrul de Invatamant la Distanta si Formare Continua al Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava
Învăță limba română
Cursuri online pentru învățarea limbii române pentru integrare socială şi culturală.

Această categorie în alte limbi: 19

[Envelope Mozilla]
Ultima actualizare:
octombrie 18, 2016 at 7:24:08 UTC
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie