Pagini în limba română dedicate companiilor producătoare şi dezvoltatoare de software.
4 IT Soft SRL
Producător al aplicației FacturarePRO, cu descrierea serviciilor și soluțiilor software oferite de aceasta.
Adaptiv Software
Dezvoltator de aplicaţii software. Sunt prezentate lista serviciilor şi a produselor oferite, cu posibilitate de a descărca gratuit aplicaţia "Facturi Gratis".
Adi-Com Soft
Dezvoltare de soluţii software integrate pentru instituţiile bugetare din România.
Advantage Software Factory (ASF)
Producător și implementator de soluții software de business (sisteme de colectare debite, managementul relațiilor cu clienții, raportare).
Alfa Software
Sisteme complete de gestiune şi prelucrarea datelor.
Anzi Soft
Oferă soluţii informatice fiscale pentru comerţ, prestări servicii sau alimentaţie publică, aplicatii la cerere, instalare reţele, service pentru componentele hard furnizate.
Arhipac
Furnizor de soluţii integrate ERP+CRM pentru firme de comerţ, servicii sau producţie.
Ascent Soft
Sisteme complete de management gestiuni prin contabilitate, gestiuni şi salarizare.
Automatic Soft
Sisteme complete de pază şi alarmare.
Cometa SRL
Sunt oferite informaţii şi programe gratuite de contabilitate, gestiune, mijloace fixe şi salarii. Firma furnizează şi service pe partea de hardware.
Consi SA
Produce aplicaţia legislativă CoLeg, oferă servicii web, realizare de reţele de calculatoare şi servicii de depanare hardware şi software. Sunt prezentate serviicle oferite, date despre firmă şi adresele de contact.
Datagram
Soluții software, aplicații web și multimedia.
Donau Invest
Producator software pentru urmărirea și cuantificarea rezultatelor forței de muncă, specializat în activitate hotelieră, distribuție mărfuri, GPS și management de flote auto, soluții de acces și control sisteme de la distanță, automatizări industriale.
EBS Romania
Soluţii software la cererea clientului şi servicii outsourcing pentru firmele ce nu au un departament propriu de IT.
FivePlus Solutions
Companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții pentru managementul documentelor și informațiilor.
Holisun SRL
Companie specializată în proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor software și în web design.
iDevz
Firmă IT specializată în dezvoltarea aplicațiilor personalizate de tip management pentru iPhone și iPad.
IForce Solutions
Producător şi distribuitor de solutii software şi solutii informatice la cerere.
Indaco
Firmă producatoare de soft legislativ. Deasemenea oferă servicii de consultanţă prin Internet, asistenţă software şi hardware.
Innovative Software
Oferă servicii de webdesign, creare de identitate, publicitate, dezvoltare software şi distribuţie de soluţii software complexe.
Kodis Info România
Software şi echipamente pentru coduri de bare. Sunt oferite informaţii utile despre echipamente, software, consumabile, siteme de tipărire precum şi o secţiune de download pentru drivere.
Legix
Producător al unor programe informatice de consultare legislativă, precum Legis sau Euro Legis, sau a unora cu aplicație în contabilitate (Witralis, Simec) și administrația publică.
Liga Software
Liga Software este o companie cu o gamă completă de servicii profesioniste de consultanță (networking, securizare și criptare comunicații GSM ) și programare (soluții e-business complexe, aplicații intranet, ERP, CRM)
LOGiC Software Development
Companie cu experiență în implementarea programelor de evidență contabilă pentru firme mici și mijlocii.
Master Computers srl
Dezvoltare de aplicaţii software "la cheie", elaborare soluţii integrate hardware şi software, consultanţa şi instruire.
Microsoft România
Pagina principală a filialei Microsoft din România. Conţine informaţii software şi hardware, soluţii, ştiri şi suport pentru serviciile oferite de companie.
MyManager
Firma Atto Soft oferă un sistem informatic pentru gestiunea stocurilor de piese auto, emiterea devizelor de lucrări şi transformarea lor în facturi.
Odysee Solutions SRL
Firmă specializată în softuri de gestiune şi stocuri pentru magazine şi restaurante, pentru case de marcat şi imprimante fiscale.
ProgiPlus Software
Oferă servicii de proiectare şi dezvoltare pentru soluţii software de gestiune.
Prosoft++
Producător și furnizor de software de securitate, precum și pentru industrie și administrația publică. Oferă service pentru calculatoare (hardware și software), consultanță și training în informatică.
Pyramid Software
Firmă românească de software specializată în dezvoltarea aplicaţiilor pentru calculul tâmplăriei termoizolante din aluminiu, pvc şi lemn stratificat.
Re-lion.eu
Companie ce oferă servicii de consultanţă şi dezvoltare software la cerere. Găsiţi pe site informaţii despre companie, serviciile oferite şi tehnologiile folosite în dezvoltare.
Reflex
Program devize pentru întocmirea documentaţiei economice şi întocmirea situaţiilor de lucrări. Oferă soluţii complexe pentru constructori şi proiectanţi.
SatSoft
Companie software care oferă produse, servicii şi soluţii precum: dezvoltare şi design Web, management de documente şi securitatea reţelelor etc.
SoftCon IT
Oferă servicii de analiză, design, dezvoltare şi management IT. Sunt prezentate ofertele curente, date despre firmă, noutăţi şi referinţe de contact.
Softeh Plus SRL
Firmă de proiectare software care a realizat aplicații pentru diveste tipuri de activități (în special pentru costrucții și instalații). Oferă şi servicii de analiză, implementare, instruire și mentenanță.
The Red Point
Prezintă informaţii despre activitatea firmei şi proiectele realizate.
TotalSoft
Producător și integrator regional de soluţii informatice de business. În portofoliul TotalSoft se găsesc soluții software de colectare debite, business intelligence, CRM, etc.
VBM Soft
Furnizor de soluții informatice integrate ERP și sisteme de management al documentelor.

Această categorie în alte limbi: 18

[Computer Mozilla]
Ultima actualizare:
august 3, 2016 at 8:54:04 UTC
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri