Categorie dedicata celor ce ofera spatiu gratuit de gazduire pentru pagini Web. Va rugam sa cititi precizarile de mai sus.

A se vedea şi: 1

3host.ro
Oferă serviciu de upload de fişiere. Fiecare utilizator înregistrat îşi poate crea un disc virtual, dispunând astfel de spaţiu pentru uploadarea fişierelor dar şi de posibilitatea de a le administra.
3x.ro
Oferă spaţiu web de 300 de Mb, cu acces FTP şi trafic nelimitat, cu suport PHP şi, la cerere, MySQL. Conturile sunt configurate sub formă de subdomenii ( http://nume.3x.ro/ ).
BluePink
Oferă servicii de găzduire gratuită şi nelimitată pentru proiecte GNU/GPL.
Cabanova
Oferta gratuită constă în posibilitatea realizării unui site flash cu 20 de pagini, spaţiu web garantat de 10 Mb şi trafic lunar de 1000 Mb, subdomeniu gratuit sau găzduire gratuită a domeniului propriu, acces ftp.
Evolva Webhosting
Serviciu gratuit de găzduire pentru pagini web si e-mail, oferind 1 gb spaţiu pe disc, trafic lunar nelimitat, conturi ftp, domenii(user.evonet.ro) si subdomenii nelimitate , baza de date Mysql şi Control Panel.
Fnhost.org
Oferă gratuit 250 MB spaţiu, un panoul de control care face administrarea bazei de date mysql şi a conturilor ftp mai uşoară. Conturile devin disponibile sub formă de subdomenii a şapte domenii disponibile în panoul de control.
Forumgratuit.ro
Ofera găzduire gratuită pentru forumuri Phpbb și Invision Power Board, pe diverse teme. Există și un catalog de forumuri și un forum de asistență pentru utilizatori.
MyForum.ro
Oferă servicii de găzduire gratuită pentru forumuri personale, cu suport phpBB. Forumurile nu conţin bannere sau aplicaţii popup comerciale. Conturile sunt configurate sub formă de subdomeniu de tipul http://numeforum.myforum.ro/.

Această categorie în alte limbi: 16

[Accessibility_Mozilla]
Ultima actualizare:
mai 29, 2015 at 5:54:12 UTC
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă
Afaceri