Pagini în limba română dedicate galeriilor existente în lumea reală sau galeriilor virtuale care nu realizează comerţ electronic.

Paginile ce oferă spre cumpărare materiale sau articole din acest domeniu, este indicat să fie propuse în World/Română/Cumpărături/Arte_plastice , iar cele ce comercializează World/Română/Afaceri/Artă_şi_divertisment

Este indicată o descriere în limba română a paginii propuse.

Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată.

A se vedea şi: 2

ArtLine
Galerie virtuală de artă contemporană, din domeniile picturii, sculpturii, grafici şi artelor: decorativă, naivă şi religioasă, alături de un calendar al evenimentelor de actualitate şi referinţe de contact.
E-galerie.ro
Oferă o galerie virtuală de picturi şi date despre artişti.
Ellite Art Gallery
Oferă consultanţă artă, organizare galerii şi evenimente de artă.
Galeria Virtuală Asalt
Oferă creaţii artistice personale, grupate în funcţie de domeniul abordat, cu detalii referitoare la proiectele curente sau de viitor.
GalleryA
Galerie virtuală a agenţiei de artă Dan Tudor. Sunt prezentate colecţii de pictură din diferite stiluri, artă populară, icoane, sculpturi, ceramică, ouă încondeiate, textile şi antichităţi, cu date privind achiziţionarea acestora.
Orizont
Galerie bucureşteană ce expune creaţiile membrilor Uniunii Artiştilor Plastici din România. Sunt oferite detalii despre exponate şi autori, informaţii despre modalităţile de achiziţionare a operelor şi adrese de contact.
Romaniaart
Promovează artişti plastici contemporani prin intermediul galerilor virtuale personale şi ale expoziţiilor organizate.

Această categorie în alte limbi: 25

[Mozilla Painter]
Ultima actualizare:
mai 19, 2015 at 15:15:08 UTC
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages