Această categorie este dedicată editurilor sau persoanelor fizice ce comercializează hărţi. Site-urile ce afişează imagini din diferite regiuni geografice româneşti vor fi sugerate pentru adăugare în categoria World/Română/Regional/Europa/România/Hărţi_şi_vederi . Site-urile cu prezentare în limba engleză a serviciilor oferite de persoane fizice sau comerciale din România vor fi sugerate în categoria Regional/Europe/Romania/Maps_and_Views. Site-urile cu prezentare în limba engleză a serviciilor oferite de persoane fizice sau comerciale din afara României vor fi sugerate în categoria Shopping/Publications/Maps.
Amco Press
Sunt comercializate publicaţiile editurii: hărţi generale şi personalizate, cărţi şi publicaţii periodice, dar şi ale altor edituri. Noutăţi, portofoliu şi informaţii despre reclamă şi firmă.
Everest
Editură specializată în realizarea hărţilor de perete. Prezintă informaţii despre firmă, oferta de lucrări cu exemplificări, informaţii despre serviciile de personalizare a hărţilor şi datele de contact.

Această categorie în alte limbi: 5

[Atlas Mozilla]
Ultima actualizare:
martie 24, 2013 at 8:35:07 UTC
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă