A se vedea şi: 1

Accent Advertising Agency
Propune soluţii diverse pentru obţinerea unei imagini cu impact la public. Detaliere produse şi date de contact.
Arc-Ad
Oferă informaţii despre oferta de servicii din domeniul advertising-ului, arhitecturii şi design-ului. Conţine şi o mică expoziţie cu lucrări de grafică de şevalet.
Betacons SRL
Oferă spaţii de publicitate outdoor în Bucureşti. Sunt oferite informaţii despre tipurile de panouri folosite, clienţii firmei şi informaţii de contact.
Eltrix
Sunt incluse detalii despre activitatea firmei, gama de servicii oferite în domeniul producţiei publicitare, portofoliul şi adresa de contact.
Klass Advertising
Prezintă informaţii despre serviciile din domeniul advertising-ului de tip Mesh, pe care firma pe pune la dispoziţie la nivel naţional. [Flash/Html]
Panouri-publicitare.ro
Oferă închiriere de spaţii publicitare şi servicii de producţie materiale pentru outdoor. Include informaţii despre tarife şi un dicţionari de termeni legaţi de industria publicităţii.
Redsquare SRL
Propune structuri atipice, dominănd intersecţiile şi spaţiile deschise. Pe site sunt prezentate serviciile şi produsele oferite de firmă şi date de contact.
Ultravision
Agenţie media specializată în publicitatea outdoor. Prezintă informaţii despre serviciile de producţie oferite, portofoliul de clienţi şi informaţii de contact.
Wizard Media
Agenţie de publicitate outdoor: unipoluri, casete luminoase, frontlit şi backlit, bannere mesh de mari dimensiuni. Include informaţii despre clienţii agenţiei şi informaţii de contact.

Această categorie în alte limbi: 8

[Factory Mozilla]
Ultima actualizare:
decembrie 4, 2013 at 14:45:08 UTC
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă