Un director (catalog) Web de afaceri imobiliare reprezintă o colecţie de anunţuri ale persoanelor fizice şi de oferte ale firmelor (persoanelor juridice) din domeniul imobiliar. Dacă site-ul dumneavoastră prezintă doar anunţuri imobiliare (colecţii de anunţuri trimise de vizitatorii site-ului dumneavoastră), vă rugăm să accesaţi categoria World/Română/Afaceri/Imobiliare/Anunţuri.
Categoria conţine site-uri Web cu toate aceste caracteristici:
  1. Limba de prezentare este româna;
  2. Domeniul de activitate acoperit este cel al afacerilor din domeniul imobiliar;
  3. Mediul de prezentare este Internetul (ofertele imobiliare prezentate sunt afişate pe site);
  4. Proprietarii anunţurilor sunt fie persoane fizice, fie juridice;
  5. Site-ul reuneşte ofertele imobiliare a două sau a mai multor entităţi diferite (persoane fizice sau juridice) - site-urile de prezentare a ofertelor imobiliare ale unei singure agenţii pot fi înscrise în subcategorii din World/Română/Afaceri/Imobiliare/Regional;
  6. Anunţurile imobiliare înglobate de site fac trimitere la proprietăţi imobiliare de pe teritoriul României şi de pe cel al Republicii Moldova.
  7. Dacă toate aceste caracteristici sunt specifice şi site-ului dumneavoastră, vă invităm să îl înscrieţi în această categorie. Site-urile care nu pot fi definite prin toate cele şase caracteristici de mai sus nu vor fi adăugate. Vă mulţumim.

categorii 1

A se vedea şi: 1

Această categorie în alte limbi: 6

[Crossroads Mozilla]
Ultima actualizare:
octombrie 29, 2007 at 13:27:00 UTC
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages
Artă