In deze categorie staan websites vermeld van Tai Chi sportscholen in Nederland.

subcategorieën 1

Aarde Tai Chi
Roderik Schoorlemmer verzorgt Tai Chi en Chi Kung lessen in Overveen en workshops voor bedrijven. Er wordt lesgegeven in de lijn van Wee Kee Jin.
Anneke van der Loos
Tai chi lessen in Bergen, Anna Paulowna en Haarlem. Geeft tevens privé trainingen en workshops voor organisaties en individueel geïnteresseerden.
Centrum Well
Voor lessen en workshops Taiji en Qigong in Utrecht. Ook voor Pushing Hands, zwaard, stok & meditatie. Informatie over de stijlen en downloads van oefeningen.
Cheng Hsin Nijmegen
Trainingsgroep die lessen en workshops geeft in verschillende stijlen van Cheng Hsin. Infomatie over Peter Ralston, studiemateriaal, foto’s, en interviews.
Chinamiek
Marc Siekman geeft Taiji & Qigong lessen in Almere. Informatieve site voor iedereen die interesse heeft in Taijiquan, Qigong, Pushing Hands en vechtkunst.
Chirapa Wayra Ekangi Bula
Cursussen Tai Chi in Nijmegen voor ontspanning en persoonlijkheidsvorming. Tevens workshops stresspreventie voor bedrijven en instellingen.
Golden Flower T'ai Chi Nederland
Internationale school gewijd aan het onderwijs in de ware interne Tai Chi. Lessen worden gegeven in Utrecht, Apeldoorn, Den Haag en Arnhem.
Inner Touch
Tai Chi en Chi Kung lessen in Zwolle onder leiding van Judith van Drooge. Zij geeft ook regelmatig workshops en doet mee aan shows en demonstraties.
LaoGong
School in Waalwijk waar TaijiQuan en QiGong wordt beoefend. Uitleg over de twee stijlen en waarom het goed is. Verder de inhoud van de lessen, foto's, boeken en cd's.
Longfeifengwu
Centrum voor Chinese Geneeskunst in Niekerk. Informatie over de cursusen Taiji en QiGong en andere onderwerpen van de Chinese Medicine, zoals Lymfe-drainage.
Max Tack Tai Chi
Uitgebreide informatie over Chinese vecht- en geneeskunst, waaronder Tai Chi. Daarnaast praktische gegevens over bedrijfstrainingen en cursussen in Apeldoorn.
Nei Gong
School voor traditionele Tai Chi Chuan te Amsterdam. Geven ook lessen in Enkhuizen en Hoorn en in de stijlen Bagua, Xingyi en Qigong. Daarnaast workshops voor bedrijven.
De School van de Kraanvogel
Is een studiegenootschap op het gebied van Wuxing Taijiquan. Zij verzorgen lessen in Den Haag en Best. Praktische informatie, artikels en downloads.
T'ai Chi School Goudswaard
Voor lessen Tai Chi en Qi Gong in Drunen, Tilburg, Nuenen en Den Bosch. Informatie over de twee stijlen, de visie van docent en een oefenboek.
Tai Chi - De Grote Draak
Lessen in Deventer waar ook behandelingen van Chinese geneeskunde worden verricht. Informatie hierover en de cursussen Tai Chi en Qigong.
Tai Chi Chuan Nijmegen
Cursussen en workshops in Nijmegen door Resi Messelink. Informatie over wat de sport is en wat het doet met je. Tevens een gastenboek en een album.
Tai Chi Chuan Wijchen
Mark van den Berg geeft lessen Tai Chi Chuan in wijkcentrum de Brink in Wijchen. Informatie over de sport, de leraar en het cursusaanbod.
Tai Chi in Utrecht
De wekelijkse lessen zijn onder leiding van Tjeerd Verbeek. Verder informatie over bedrijfstaichi en de trainingen voor de gevorderde Tai Chi beoefenaar.
Tai Chi Leiden
Verzorgt cursussen Tai Chi en Chi Kung en workshops voor bedrijven in het hele land. Algemene informatie over de stijlen, de docenten en de locatie.
Tai Chi School
In Sittard en Heerlen worden lessen, workshops, cursussen en bedrijfstrainingen geven. Informatie over de bewegingsleer, de lessen en de docent. [Flash]
Tai Chi Tao - Pieter Gilles
School in Sint-Pancras voor het beoefenen van verschillende Tai Chi vormen en Meditatieve loopoefeningen. Achterliggende filosofie en voorbeelden.
Tai Chi Uden
School voor Uden, Veghel, Oss en omgeving. Lessen in traditionele Yang stijl van begin vorige eeuw. Informatie en uitleg over Tai Chi en de oefeningen.
Tai Chi Web
Informatie over Tai Chi en Qigong. Met tevens aandacht voor Pushing Hands, San Shou, toepassingen, meditatie en visualisatie. Lessen worden gehouden in Nieuwegein.
Tai-Chi Club Valkenburg Maastricht
Lessen en activiteiten in deze twee plaatsen. Toelichting op de club en de lesstof. Korte informatie over Tai-Chi en de eenvoud ervan.
Tai-Chi-Centrum Oost Utrecht
Wordt lesgegeven in Tai Chi en Chi Kung op diverse dagdelen. Informatie over de lessen, docenten, zaalverhuur, bedrijfstraining, Tai Chi en Chi Kung.
Taiji Meerhoven
Taiji-lessen volgens de principes van de Zuidelijke stijl, in Eindhoven en Veldhoven. Korte uitleg over taiji, nieuws up-dates en informatie over de lessen.
Taiji Qigong Centrum
Verzorgt wekelijkse lessen in Den Haag, Voorschoten en Schipluiden. Daarnaast verzorgen zij workshops Taiji, Qigong, reflexmassage en kloptechnieken.
Taiji Quan Nei Dan
School geeft les in de traditionele Yang-stijl Tai Chi Chuan, Qi Gong en Meditatie in Den Haag. Informatie over de lessen, de stijlen en videoclips van oefeningen.
Taiji Vereniging Nijmegen
Lessen en workshops in Taiji Quan, Qigong en meditatie. Veel historische en filosofische achtergrondinformatie over zelfverdediging en spirituele ontwikkeling.
Tsou Chin
Informatie over deze sport die is gebaseerd op aikido, pencak silat, jiu jitsu en andere vechttechnieken. De lessen Tsou Chin worden gehouden in Leeuwarden.
Weihai Lishi QuanFa
Onderdeel van de International Daoist Society. Zowel in Enschede als in Bodegraven zijn er lessen in Lishi Tai Chi Chuan & Feng Shou Kung Fu.
Weiqi en Daoyin
Uitgebreide informatie over Qi Gong, Tai Chi en de verschillende oefeningen en stijlen. Daarnaast uitleg over het Daoïsme in China, en over de lessen in Dongen.
Wen Ti
Tai Chi school van Anton Boels te Rotterdam. Informatie over de vechtkunst, de docent en de cursussen. Ook voor workshops, demonstraties en bedrijfstrainingen.
Wu Dang School
Gevestigd in Hellevoetsluis en gespecialiseerd in de innerlijke bewegingskunsten. Informatie over verschillende stijlen, de docenten en de cursussen.
Wu Wei
Biedt Tai Chi lessen aan in Gouda en Alphen a/d Rijn en workshops voor bedrijven. Informatie over de school, de docent en de verschillende principes binnen Taijiquan.
Wújí
Instituut in Amsterdam en Amstelveen voor Kung Fu, Taiji Quan, Qi Gong, Tuina en Tui Shou (Pushing Hands). Korte informatie hierover, de organisatie en de lestijden.
[Yin-Yang Mozilla]
Laatste wijziging:
23 december, 2016 op 16:45:03 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij