In deze categorie staan websites vermeld van Tai Chi sportscholen in België.
Chinese Boxing Club
Scholen in Brugge, Oostende en Gent waar les wordt gegeven in de stijl Wudang Tai Chi Chuan. Uitleg over de stijl, clubnieuws en foto's en filmpjes van technieken.
Energetic Language
Geeft lessen Tai Ji Yang stijl in Waregem. Daarnaast mogelijkheid om massages, edelsteen- en oorkaarstherapieën te volgen. Uitgebreide informatie hier omtrent.
Jingdao Yen-nien Daoguan België
Lessen in traditionele Yang stijl Tai Ji Quan, Tuishou en Daoïstische meditatie worden gegeven in Brugge, Gent en Lier. Uitleg over stijl en gezondheid.
Long Life Association
Een vereniging die tot doel heeft het aanleren van Tai Ji Quan. De leermeester leert verschillende vormen van de Yangstijl aan op diverse locaties in Gent .
Studiecentrum voor Taiji
School in Opwijk die maandelijks Taiji in het park organiseert. Agenda met overzicht van activiteiten en verwijzingen naar themablogs.
Tai Chi Chuan Wuwei
School die de Yang Cheng Fu en Yang Lu Chan stijlen onderwijst in Hasselt en omgeving. Informatie over deze twee stijlen, artikels en foto's.
Tai Chi Wuwei Hasselt
Walter Marsoul's school voor studie en beoefening van de Yang Lu Chan / Old Yang style Tai Chi Chuan. Informatie en nieuws over deze stijlen en lessen.
Tai-Chi Club Geraardsbergen
School in de provincie Oost-Vlaanderen. Uitleg over Tai-Chi Chuan, de historie van de club, de cursussen, foto's en een gastenboek.
Vereniging Voor Geweldloze Krijgskunst
Vereniging die vredescultuur wil promoten door het beoefenen van innerlijke krijgskunst, onder meer Tai Chi Yang-stijl en Aikido.
De Zachte Kracht
Workshops Tai Chi Yang stijl, Pushing Hands, Meditatie en Shiatsu. Cursussen te België, West en Oost-Vlaanderen. Artikels en uitleg over de vormen.
[Yin-Yang Mozilla]
Laatste wijziging:
8 januari, 2015 op 8:54:05 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij