Shotokan en Shotkai karate zijn gebaseerd op de lessen van Gichin Funakoshi. Hoewel de oorsprong van het Shotokan en Shotokai Karate in Okinawa liggen, worden ze beschouwd als een Japanse vechtkunst.
A.S.K. Johan Bult
Karate in Alkmaar. Trainingen in de traditionele vorm van deze vechtkunst, het Shotokan karate. Informatie over de club, trainers en geschiedenis van karate.
Blancke Karate Club
Officiële site van deze Shotokan academie. Geschiedenis van karate, informatie over kata's en anatomie. Scholen in Molenbeek, Ukkel, Strombeek en Meise.
Fuji Yama Karate Evergem
Belgische Shotokan karate school. Op de site vind je naast clubinfo en een activiteitenkalender ook informatie over karate, wapens en kobudo.
Fuji Yama Karate Wachtebeke
Karate club sinds 1987 in de plaats Wachtebeke. Informatie over de trainingen, foto's van trainers, een gastenboek en korte uitleg over karate.
Holland Shotokan Karate Twente
Opgericht in 1985 en aangesloten bij Shotokan Karate of America (SKA). In Nederland hebben ze dojo's in Den Haag en Enschede-Oldenzaal.
Karate Stichting Dokan
Karate school te Zeist die op non-profit basis opereert. Informatie over docenten, de etiquette, basisprincipes en een aantal artikelen over de vechtkunst.
Karate-do Asahi
Shotokan Karateclub sinds 2004 in de plaats Roermond. Trainingen voor jeugd en volwassenen. Met clubnieuws, een kalender, een fotoboek en gastenboek.
Karateschool Roger Alken
Omvat verschillende dojo's in Limburg waar les wordt gegeven door rijkserkende leraren. Geschiedenis van het Shokotan karate, de trainers en trainingstijden.
Karateschool Taiyo
Shotokan karateschool in Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Nieuw Vennep. Voorbeelden van kata, voedingsinformatie, exameneisen en stof tot nadenken.
Karatevereniging Terheijden
Sportvereniging in de plaats Terheijden die de Shotokan stijl binnen het karate uitdraagt. Specifieke informatie over de vereniging en informatie over karate.
Sai Sei Kan
De JKA Shotokan Karateclub in Oudenaarde. Achtergrond informatie over de club, karate en de technieken met tevens een jongerenhoekje waar extra uitleg wordt gegeven.
Shotokan Karate Centrum Amsterdam
School waar Shotokan karate wordt onderwezen. Speciale beginnerscursussen voor iedereen. Uitleg over de sport en verschillende begrippen.
Shotokan Karate-do Goshin Arnhem
Traditioneel Shotokan karate-do vereniging. Vroeger bekend als Dojo Oosterbeek. Informatie over Goshin en Shotokan, video's en films. [Flash]
Shotokan Karate-do van Elburg
Geeft trainingen in Apeldoorn, Zevenaar en Loenen. Informatie te vinden over de karatesport, scheidsrechter regels, nieuws en agenda, films en foto's.
Stichting Karate-do San
Stichting die traditionele Shotokan karate lessen en weerbaarheidstrainingen verzorgt in Roosendaal. Dojo regelement, Japanse termen, nieuws en foto's.
Stichting Shu Ken Ma Shi
Shotokan karatedo school van Frans Baggen te Utrecht. Clubnieuws, trainingsinformatie, exameneisen en artikelen die uitleg geven over de karatesport.
Traditional Shotokan Club
Dojo's in Amsterdam en Monnickendam waar de Shotokan stijl wordt onderwezen. Geschiedenis van de stijl en uitleg over de benodigde uitrusting.
West Coast Shoto Kan Karate-Do
Een traditionele Shotokan Karateschool in Delft. De Nederlandse afdeling van de International Association. Vereniging bestaat sinds 1982.
Zanshin Heemskerk
Shotokan Karate-Do Vereniging voor jong en oud. Ontstaan in 1981. Informatie over de trainingen, karate, technieken, het laatste nieuws en foto's van de club.

Andere talen 4

[Japan Mozzie]
Laatste wijziging:
29 juni, 2014 op 6:15:08 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij