Kyokushin karate wordt gekaraktiseerd door een harde training en realistisch contact bij sparring. Kyokushin karateka zijn van mening dat dit contact nodig is om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een ernstige confrontatie. De stijl is bedacht door Oyama Masatatsu (overleden in 1994), een Japanner van Koreaanse afkomst die ervaring opdeed in onder meer Japanse, Koreaanse en Chinese vechtkunsten.
Chushin Kyobiun Do
Groningse Karateschool sinds 1992 van sensei Eduard Hoeksma. Conditietraining, zelfverdediging en karate voor volwassenen (speciaal voor dertigers).
Frank Haarlem Karate
Kyokushinkai karateschool van Frank Haarlem in Gouda. Met filmpjes en foto's van karate. Er is ook informatie te vinden over Kyokushinkai karate.
Hikari Karate
Karateschool in Bergen op Zoom en Hoogerheide. Trainingen door erkende leraren en gespecialiseerd in jeugd. Tevens opleidingen zwarte band Kyokushin Karate.
Karate Dojo Aalten
Dojo die bestaat sinds 1975 en voor Aalten en omstreken Kyokushinkai lessen verzorgd. Daarnaast kan hier ook Jiu-Jitsu en TaiChi worden beoefend.
Karate Dojo Katsu Winsum
Kyokushin karate in Winsum - Groningen. Geschiedenis van deze stijl, uitleg van de titels, examen eisen, foto's en nieuws (deels Engels).
Karatedo Yokoso
Kyokushin Karateschool in Amstelveen. Uitleg over verschillende competitievormen, woordenlijsten, trainingsinformatie, foto's en video's en een forum.
Karateschool Bushido
In Zevenbergen en Breda wordt er getraind in het Kyokushin karate. Geschiedenis van deze karatestijl, agenda, foto's en verslagen van de club.
Karateschool Senshin
School in Almere Buiten voor wedstrijdtrainingen, dantrainingen en zelfverdediging. Informatie over de school en leraren, uitslagen, een agenda en foto's.
Mu Chin Groenlo Kyokushin Karate
Full contact karatevereniging in Groenlo. Korte achtergrond informatie over deze stijl, uitleg over de trainingen, clubnieuws en ledenpost.
Musashi Dojo
Een onafhankelijke Kyokushin organisatie door shihan Sjaak van de Velde. Dojo's in Rotterdam, Barendrecht, Westmaas, Strijen, Numansdorp en Rhoon.
Sportclub FenF
Club uit Sneek waar zelfbeheersing belangrijk is. Naast het Kyokushin karate worden er ook trainingen gegeven in Tai Chi, Boksen, meditatie en fitness.

Andere talen 5

[Japan Mozzie]
Laatste wijziging:
16 september, 2015 op 6:15:07 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij