In deze categorie staan websites vermeld van Aikido sportscholen in Nederland.

subcategorieƫn 1

Aikido 3B
Jan van der Spek, 3e dan, geeft Aikikai Aikido les in Bergschenhoek. Verschillende artikelen over deze sport, lestijden en nieuws over de trainingen en examens.
Aikido Centrum Den Helder
Olaf Vet verzorgt de lessen Aikikai Aikido. Korte uitleg over de stijl, informatie over de lessen, aantal voorbeelden van technieken en foto's van de activiteiten.
Aikido Centrum Leiden
School in Leiden. Uitleg over deze vechtkunst, verslagen van stages en een stagerooster.
Aikido Centrum Nijmegen
Trainingen Aikikai volgens de lijn Tissier in Nijmegen en Druten. Informatie over Aikido in het algemeen, de grootmeester en nieuws over activiteiten.
Aikido Den Haag
Informatie over de sfeer en intentie van de dojo van de Aikido Stichting Seishin-seii. Uitleg over de trainingen (voor kids), de examens en fotos.
Aikido Dojo Shinto Ryu
Informatie over de traditionele lessen in Gouda en over de vereniging EPA. Tevens etiquette van de dojo, foto's van technieken en links naar andere dojo's.
Aikido Essink Eindhoven
Sportcentrum voor het beoefenen van deze Japanse krijgskunst. Achtergrond van Aikdio, clubnieuws en uitleg over de trainingen.
Aikido Federatie Nederland
Met dojo's in Rotterdam, Utrecht, Lunetten en Arnhem en aspirant-dojo's in Emmen, Dinxperlo en Nijmegen. Stage rooster en foto's.
Aikido Maastricht
Verzorgt al meer dan 15 jaar Aikido lessen voor volwassenen en jeugd in Maastricht. Informatie over de school, de lessen en tarieven.
Aikido Musubi de Bollenstreek
Les wordt gegeven in Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout. Informatie over de trainingen en stages met daarnaast filmpjes en afbeeldingen van Aikido technieken.
Aikido Nantoka Naru
Deze sportclub geeft aikidolessen in Breda, Tilburg en Teteringen. Met informatie over de leraren, trainingstijden en deze Japanse krijgskunst.
Aikido Nederland
Deze bond vertegenwoordigt een groot aantal (maar niet alle) aikidofederaties en stijlgroepen.
Aikido School Leiden
School in Leiden. Onderricht wordt in de lijn Tissier. Korte informatie over de lessen en stages, en een aantal foto's.
Aikido Stichting Seikokan
School in Zwolle. Informatie over Aikido en de school. Een deel van de site is alleen toegankelijk voor leden.
Aikido Vereniging Parkstad Limburg
School in Hoensbroek waar getraind wordt in de Tendoryu Aikido stijl. Foto's, lesinformatie en algemene informatie.
Aikidojo Haarlem
Website met informatie over aikido, en Aikidojo Haarlem: lesrooster, agenda, instructeurs en (verwijzingen naar) media over aikido
Aikikai Amersfoort
School in Amersfoort. Lesinformatie, een agenda en enkele foto's.
Aikikai Den Helder
Informatie over de beoefening van deze Aikido stijl op twee locaties in Den Helder. De lessen worden verzorgd door Andries Kooijman in de lijn van Christian Tissier. Informatie en foto's van Aikido. Ook een agenda met stages, literatuur, interviews en achtergrond informatie van de leraren is aanwezig.
Aikikai Ryushinkan Nederland
School in Deventer en Zwolle. Korte informatie over de school en over aikido. Verder dojo etiquette, een aantal foto's en de exameneisen.
Hagukumi Dojo
Aikido school in Den Haag. Uitgebreide informatie over Aikido, de docenten, de dojo etiquette en Japanse termen. Daarnaast is er een lesrooster en uitleg over de trainingen te vinden.
Jiki Shin Kan
School in Utrecht. Korte informatie over deze vechtkunst en over de lessen.
Makato
School in Leusden. Getraind wordt in het traditionele aikido, waarbij vooral nadruk wordt gelegd op de correct houding, timing en vloeiende bewegingen.
Manen Cho Ho
Aikido trainingen in Tiel. Uitleg over de beoefening van deze krijgskunst en informatie over trainingen en workshops. Daarnaast foto's, filmpjes en andere media.
Shiho-Hai Heerlen
School in Limburg. Foto's en filmpjes van aikido technieken.
Sponaar
School in Den Haag. Korte informatie over aikido en de vereniging. Overzicht van trainingslocaties en lestijden, en een aantal foto's.
Stichting Dainitji
Instituut voor Gezondheid en Sport. Aikibudo en weerbaarheidstrainingen worden gegeven in de Hoeksche Waard. Informatie over de stichting en haar doelen. [Flash]
Takeda Ryu Nederland
School in Utrecht en Maartensdijk. Informatie over de school en de onderwezen disciplines, en (engelstalige) uitleg over aikido.
Tendo-Ryu Aikido Den Haag
Informatie over wie ze zijn en wat ze uitdragen. Ruime, vloeiende circulaire bewegingen is het kenmerk van Tendoryu Aikido.
Vereniging Arnhems Budo Centrum
Aikido en jiu-jitsu school. Korte informatie over deze vechtkunsten.
Wago No Michi Rotterdam
School in Rotterdam. Locatie, lestijden en contributie.
Yawara Aikido Vereniging
Dojo voor lessen in Amsterdam en Heiloo. Informatie over Aikido, de lestijden, stages, de dojo-etiquette en foto's van de sensei's en leraren.
[Sumo Mozilla]
Laatste wijziging:
30 juli, 2015 op 5:24:06 UTC
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij