subcategorieën 6

Auberge Kalopetri
Rustig gelegen accommodatie op het eiland Rhodos die bestaat uit enkele bungalows met uitzicht op de Egeïsche Zee.
Corfu Vakanties : bijzondere vakanties in Griekenland
Aanbod van hotels, appartementen en vakantiewoningen op de eilanden Corfu, Ithaka, Lefkas en Paxos en van accommodaties op Epirus en Zagoria op het Griekse vasteland.
Griekenlandhotels.nl
Beschrijving en prijsvergelijking van hotels op diverse Griekse eilanden.
Hotel Apollon
Hotel met 23 kamers in de hoofdstad van het eiland Paros in de Cycladen, inclusief fotogallerij en de mogelijkheid on online te reserveren.
Hotel Villa Anais
Rustig en dichtbij het strand gelegen hotel op het groene eiland Thassos, inclusief prijslijst, foto's van de kamers en mogelijkheid om te reserveren.
Magani Apartments & Maisonettes
Omschrijving, prijzen en mogelijkheid tot reserveren van appartementen en maisonettes in Hotel Magani in het dorp Kala Nera op het Pilion schiereiland in Griekenland.
Natuurlijk Rhodos
Verhuur van villa's, traditionele woningen en appartementen op Rhodos in Griekenland.
Samos House Rental
Verhuur van een luxe appartement in een authentieke boerderij in het dorpje Kosmadei op het eiland Samos, inclusief prijsopgave en lokale informatie.
SeAphrodite
Vakantiewoning op Kalymnos. Met beschrijving, prijzen en informatie over de omgeving.
The Votsalakia Hotel
Informatie over dit hotel met 16 kamers en 2 appartementen, en het bijbehorende restaurant, dat is gelegen aan de boulevard van het dorp Selinia op het eiland Salamis.
Vakantiehuis O Ioannis
Informatie over een rustig gelegen vakantiehuis bij het dorpje Kritinia in het westen van Rhodos. Inclusief prijzen, foto's en beschikbaarheid.
Villa Aphrodite
Verhuur van een villa met drie slaapkamers, een privé zwembad en zeezicht in Koroni, in het gebied van de Peloponnesos. Met informatie over de regio, de tarieven en met mogelijkheid tot boeken.
Villa Dolphin
Informatie, prijslijst en foto's van deze villa met twee slaapkamers en een privé zwembad, die is gelegen in het dorp Gennadi op het eiland Rhodos.
Villa Kythira
Informatie, prijslijst en foto's van een vakantiehuis met twee slaapkamers in het dorpje Strapodi op het eiland Kythira.
Villa La Passione
Vakantiehuis in Skala Eressos op het eiland Lesbos met drie appartementen. Met beschrijving, prijslijst en informatie over het eiland.
Vouno Village Apartments
Online reserveringsmogelijkheid en informatie over 9 appartementen in stijlvol gerestaureerde huizen, die zijn gelegen in het mastiekdorp Vouno, in het zuiden van Chios.

Andere talen 5

[Greek Mozilla]
Laatste wijziging:
20 juli, 2016 op 7:05:05 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag