Zie ook: 1

Academic Transfer
Vacatures bij universiteiten, onderzoeksinstellingen en academische ziekenhuizen.
De Docentenbank
Bemiddelingsbureau tussen scholen voor het voortgezet onderwijs en docenten, onderwijsondersteunend- en administratief personeel.
Fairflex
Arbeidsbemiddeling van bevoegde leraren, directeuren en adjunct-directeuren in het Nederlandse primair en voortgezet onderwijs.
Gids voor leraren
Het departement Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap behandelt hier het soliciteren en werken in het onderwijs. Met onder meer een overzicht van het onderwijslandschap.
IVIO-Personeelsbank
Werven, selecteren en detacheren van docenten, trainers, praktijkopleiders en ander onderwijskundig en opleidingskundig personeel voor het beroeps- en volwassenenonderwijs.
De leerkrachtendatabank
De Vlaamse Dienst voor Arbeidsvoorziening en het departement Onderwijs: hier plaatsen kandidaat-vervangingsleerkrachten voor het basis- en secundair onderwijs hun cv.
Meesterbaan
Overzicht van vacatures binnen het primair en voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Docenten kunnen zich inschrijven en per e-mail op hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures.
De Onderwijs BV
Bemiddelt en begeleidt onderwijsmedewerkers in het primair en voortgezet onderwijs, instellingen voor beroeps- en volwasseneneducatie (ROC’s) en hbo-scholen.
Onderwijsvacaturebank
Bevat vacatures in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Als werkzoekende heb je bovendien de mogelijkheid om je cv achter te laten.
Vacaturewijzer Basisonderwijs
Vacature- en sollicitantenbank voor het primair onderwijs.
De Vocare
Landelijk georiënteerd uitzendbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van flexibele inzet van onderwijsgevende, onderwijskundige, administratieve en secretariële medewerkers.
Werken in het Onderwijs
Informatie door het Ministerie van OCenW over werken in het onderwijs als leraar, schoolhoofd of ondersteunend personeel.
[Welcome Mozilla]
Laatste wijziging:
11 december, 2014 op 9:05:07 UTC
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie