World Nederlands Nieuws en Media
1,099
Sites van en over personen en instellingen betrokken bij massa-communicatie:
radio, televisie, geschreven media, internet, (overheids)voorlichting e.d.

subcategorieën 20

AN - Achterhetnieuws
Onafhankelijk magazine over de pers. Met 33 pertinente vragen.
Auteursrecht.nl
Wat is auteursrecht? Over de Nederlandse wet, de makers, professionele gebruikers en consumenten, hun rechten en plichten.
Commissariaat voor de Media
Zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat de bepalingen uit de Mediawet worden nageleefd. Informatie over de taken van het Commissariaat en een overzicht van besluiten en regelgeving.
Democratie en Media, Stichting
Voorheen Stichting Het Parool. Belangrijkste aandeelhouder van uitgever PCM. Achtergronden over de historie, doelstellingen en activiteiten.
Endemol
Ontwikkelaar en producent van entertainment voor televisie en interactieve netwerken. Portfolio, programma's, persberichten en bedrijfsprofiel.
Kijkwijzer
Nederlands Instituut voor de classificatie van tv, video en games. Samenwerkingsverband van de Nederlandse audiovisuele bedrijfstak voor uniforme productinformatie voor consumenten.
Mediadesk Vlaanderen
Informatie en advies over Europese steun voor media-producties.
newScope
Onderzoeksbureau en informatie- leverancier, gespecialiseerd in het registreren, meten, evalueren en relateren van publiciteits en media gegevens. Bedrijfsprofiel en overzicht van de diensten.
NNP
Organisatie van lokale nieuwsmedia. Over de activiteiten, het keurmerk en prijzen voor nieuwssites, nieuwsbladen en lokale omroepen.
NUV
Nederlands Uitgevers Verbond. Informatie over de aangesloten organisaties, afgesloten CAO's, de markt en actueel nieuws over de branche.
NVPI
Nederlandse Vereniging van Producenten en Importeurs van beeld- en geluidsdragers is de branche-organisatie voor de entertainmentindustrie. Verenigingsnieuws en informatie over recht, auteurswet en anti-piraterij. Tevens een ledenlijst.
Sportgedichten
Sportverslaggeving in weinig woorden. Elke maandag een actueel sportgedicht.

Andere talen 89

[Twin Mozilla]
Laatste wijziging:
26 oktober, 2016 op 15:03:31 UTC
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin