Zie ook: 1

Abhaya India vzw
Organisatie is actief in kindersteunprojecten van Bellary, Maski en Harapur in de deelstaat Karnataka. Peterschap, doel, actueel, nieuwsbrief, vragen en foto's.
Actie Calcutta
Deze organisatie is voortgekomen uit het landelijk steunpunt van de organisatie van Moeder Teresa. Tegenwoordig opereren zij onafhankelijk van haar organisatie. Actief voor kinderen in India.
Calcutta Rescue
Calcutta Rescue stelt zich tot doel de allerarmsten in en rondom Calcutta te ondersteunen door het geven van medische zorg voor patiënten die niet door de reguliere zorg kunnen worden geholpen. Met webwinkel.
Friends Indeed
Nederlandse organisatie met projecten in India op het gebied van gezondheid, onderwijs en onderdak voor kansarme kinderen.
Ibota
Helpt kansarmen in India met projecten. Prioriteit voor oplossing van het drinkwaterprobleem. Nieuws en overzicht van projecten.
Nav-Jeevan
Stichting Nav-Jeevan realiseert projecten voor de allerarmsten in Nagpur, India.
Udavum Karangal (Helpende Handen)
Onderdeel van de Stichting Ontwikkelingshulp Derde Wereld Landen Venray, dat zich speciaal richt op het project Udavum Karangal van Steven Vidyakar in Chennai, India.
Vrienden van Navajeevan
Stichting helpt deze Indiase organisatie die zich inzet voor het welzijn van straat- en werkende kinderen in Vijayawada. Achtergrond informatie stichting, Navaheevan, straatkinderen, ervaring, nieuwsbrief en helpen.
Yojana
Projecthulp in India. Onderwijs is een belangrijke component van de hulpprojecten.
[Indian Map Mozilla]
Laatste wijziging:
4 juni, 2016 op 5:24:07 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen