subcategorieën 5

Agriterra: agrarische ontwikkelingssamenwerking
De Stichting is opgericht door de Nederlandse georganiseerde landbouw en heeft als doel landbouworganisaties (boerenbonden, coöperaties etc.) over de wereld te versterken.
Amref
De African Medical & Research Foundation is een Afrikaanse non-profit organisatie. Zij stelt zich ten doel de lokale en regionale gezondheidszorg in afgelegen gebieden te verbeteren.
Antenna index ontwikkelingssamenwerking
Linklijst naar leden van Antenna in de sector ontwikkelingssamenwerking. Antenna vertegenwoordigt in Nederland de Association for Progressive Communications (APC), een wereldwijd platform van host-organisaties met leden.
Cordaid Memisa
Zet zich in voor het voorkomen van moedersterfte in ontwikkelingslanden.
Dark and Light
Hulp aan blinden en slechtzienden in Afrika en Azië, met name aan kinderen, door preventie, behandeling, onderwijs en vaktraining.
Dorcas
Een christelijke hulporganisatie die actief is in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, werkt bij voorkeur samen met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties.
Heifer Nederland
Helpt mensen in ontwikkelingslanden door ze training en dieren te geven als bron van voedsel en inkomen. Bedoeling is dat ieder eerstgeboren jong dier doorgegeven wordt aan een volgend gezin.
Liliane Fonds
Biedt op een directe en kleinschalige manier revalidatie aan kinderen met een handicap in Afrika, Latijns-Amerika en Azië.
Memisa - België
Deze katholieke organisatie ondersteunt meer dan duizend gezondheidsprojecten in ontwikkelingslanden.
Plan-Noticias Network
Platform voor ontwikkelingssamenwerking en sociaal maatschappelijke en culturele zaken in Nederland die zich richten op Latijns Amerika.
Solidaridad
Nieuws, publicaties, doelstellingen van deze organisatie die zich richt op Latijns Amerika. Sleutelwoorden; eerlijke handel, uitwisseling en dialoog.
Trias
Organisatie steunt ondernemende mensen in Afrika, Azië en Latijns Amerika. Ondernemers, boeren, locale economieën, cijfers, ontwikkeling, microfinanciering, leden, helpen en vacatures.

Andere talen 1

[Atlas Mozilla]
Laatste wijziging:
6 januari, 2017 op 7:05:10 UTC
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen