Hoveniersbedrijven gevestigd in provincie Zuid-Holland. Zie de omschrijving van de algemene categorie voor meer informatie.

Zie ook: 1

Allgroen Hoveniersbedrijf Dordrecht
Groenontwerp, -advies, -aanleg, het maken van constructies, boomverzorging, 'groen' onderhoud, en de verhuur van machines t.b.v. de groene sector.
Baaij Hoveniersbedrijf
Firma in Capelle aan den IJssel biedt ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen, alsmede een assortiment aan tuinproducten. Voorbeeldschetsen en -foto's, tuinkalender en enkele tips.
Batenburg de hovenier
Bedrijf in Oud-Beijerland levert ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, gazons en bedrijfsgroen, alsmede vakantieservice. Overzicht van werkwijze, voorbeeldfoto's.
Binder Groenprojecten
Biedt ontwerp en advies op het gebied van professioneel groen, plantsoenen en tuinen, inclusief terreinaanleg, interieurbeplanting, grondwerk en bestratingen, en daktuinen. Gevestigd in Poortugaal (Zuid-Holland).
Boudewijn Hoveniers
Bedrijf in Hendrik Ido Ambacht voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, bestrating en tuinhout, met als werkgebied de drechtsteden.
Flier Hoveniers
Bedrijf in Barendrecht verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en bedrijfsgroen, inclusief boomverzorging. Overzicht van diensten en werkwijze.
Fortuin tuinen
Aanleg en onderhoud van privé- en bedrijfstuinen in Rotterdam en omstreken.
G.J. Wijsman tophoveniers
Firma in Waddinxveen verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en bedrijfsgroen. Uitgebreid overzicht van diensten en werkwijze, en een pagina over daktuinen.
Gebroeders de Boer
Grond- en straatwerkbedrijf in Leiden voor particulieren en bedrijven. Overzicht van activiteiten, voorbeeldfoto's.
Geerlings Tuinen
Bedrijf in Noordwijkerhout gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Overzicht van werkwijze, fotopresentatie.
Gerba Groen
Bedrijf in Hendrik Ido Ambacht voor aanleg en onderhoud van tuinen, sierbestrating, schuttingen en waterpartijen. Voorbeeldfoto's van privé- en bedrijfstuinen.
Gijsbers Groenprojecten
Bedrijf in Barendrecht voor aanleg, ontwerp, en onderhoud van tuinen en bestrating, en boomverzorging. Geïllustreerd overzicht van diensten.
Greentouch
Aanleg, onderhoud en advies over groenwerk en buitenleven, voornamelijk voor particulieren. Biedt ook ontwerpen en beplantingsplannen. Gevestigd in Nieuw-Lekkerland.
De Groene Golf
Richt zich op tuinaanleg, -onderhoud en -ontwerp voor particulieren en bedrijven. Werkwijze en voorbeeldprojecten van verschillende tuinstijlen. Gevestigd in Boskoop.
Groenling stedelijke natuur
Bedrijf in Gouda gericht op ecologische vormgeving, realisatie en verzorging van particuliere tuinen en bedrijfsgroen, alsmede advies en educatieve dienstverlening. Informatie over ecologische principes, voorbeelden en tips.
Hoek Hoveniers
Full-service hoveniers- en groenbedrijf actief in de randstad, vooral voor grotere projecten voor parken, openbaar groen en sportterreinen, maar ook particuliere tuinen. Gevestigd in Voorhout.
Hovenier Witteman
Voor aanleg en onderhoud van tuinen, bestratingen, tuinstructuren en vijvers in de regio Wassenaar. Ontwerpvoorbeelden en fotogalerij.
Hoveniers- en klussenbedrijf De Barn
Familiebedrijf uit Hillegom biedt tuinaanleg, tuinonderhoud, planten uit eigen kwekerij, decoratieve producten en workshops.
Hoveniersbedrijf A. Brand
Hoveniersbedrijf uit Lekkerkerk voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud en boomverzorging. Voorbeeldfoto's en informatie over milieuvriendelijk tuinieren.
Hoveniersbedrijf Acer
Bedrijf in Pijacker voor milieuvriendelijke hovenierswerk: ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en verkoop van houten tuinmeubelen. Overzicht van werkwijze, projectfoto's.
Hoveniersbedrijf André v/d Eijk
Aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. Profiel, overzicht van diensten en suggesies voor de inrichting van een tuin. Gevestigd in Pijnacker (Zuid-Holland).
Hoveniersbedrijf Antwan Tuin Totaal b.v.
Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, boomverzorging, en bedrijfsterreinonderhoud. Overzicht van diensten en gerealiseerde projecten. Rhoon.
Hoveniersbedrijf Arian Snoek
Bedrijf in Ammerstol biedt tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, bestrating en grondwerk, voor particulieren en bedrijven. Projectportfolio, bedrijfsinformatie.
Hoveniersbedrijf De Tuin
Bedrijf in Vlaardingen biedt ontwerp, aanleg en onderhoud van privé- en bedrijfstuinen, met een specialisatie in minimalistische ontwerpen. Bedrijfsoverzicht, voorbeeldfoto's.
Hoveniersbedrijf Edwin van der Hoek
Biedt tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, vijvers, sierbestrating, boomrooiing en graafwerk. Bedrijfsoverzicht, projectfoto's.
Hoveniersbedrijf Gerritsen
Bedrijf in Cillaarshoek verzorgt aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Contactinformatie en routebeschrijving.
Hoveniersbedrijf JKH
Bedrijf in Hellevoetsluis voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Overzicht van diensten en fotoboek.
Hoveniersbedrijf Louis v.d. Meijden
Hoveniersbedrijf in Delfgauw biedt tuinontwerp van interne en externe architecten, aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. Werkwijze, foto-albums, recente projecten.
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij
Biedt tuinadvies, -ontwerp, -aanleg en -onderhoud. Foto's van verschillende werkzaamheden. Gevestigd in Hillegom.
Hoveniersbedrijf Theo Denayere
Bedrijf in Hillegom biedt ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en dakterrassen, voor particuliere en zakelijke klanten. Werkwijze, voorbeeldprojecten, tuinkunst.
Hoveniersbedrijf W. de Boet
Voor bestrating en ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Gevestigd in Achthuizen.
Martin Veltkamp tuinen
Verzorgt stylistisch tuinontwerp en -aanleg, alsmede verkoop van accessoires en meubilair. Foto's van assortiment en projecten. Gevestigd in Bergschenhoek.
Ponse Groenadvies
Gediversificeerd groenbedrijf in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) voor tuinontwerp, levering en installatie van beplanting, tuinadvies, en verhuur van tuinmachines, voor particulieren en bedrijven.
Schippers Tuinwerk
Bedrijf in Leiden voor groot en klein tuinwerk, van nieuwe aanleg van tuinen, bestrating en schuttingen tot snoeien en bemesten. Foto's, en informatie over het samenwerkingsverband 'De Leidse Tuin'.
TimTuinen
Hovenier in Nieuwerkerk aan den IJssel, voornamelijk werkzaam in noord-Rijnmond, presenteert zijn werkwijze voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, sproeisystemen en metselwerken, met fotogalerij.
De tuinen van Frank Goeijenbier
Bedrijf uit Naaldwijk voor ontwerp, aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen. Overzicht van diensten, nieuws, fotocollages, en diverse korte artikelen over tuinieren.
Tuinkunst 2000
Bedrijf in Barendrecht biedt ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Voorbeeld van ontwerp, fotogalerij.
TuinSelect
Biedt ontwerp en aanleg van particuliere tuinen en bestratingen, alsmede verkoop van tuinhuisjes en bestratingsmaterialen. Ter Aar.
Tuinverzorging De Molen
Bedrijf in Haastrecht verzorgt beplanting, tuinontwerp en -aanleg en bestrating in de Krimpenerwaard.
[Mowing Mozilla]
Laatste wijziging:
9 oktober, 2015 op 12:19:07 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid