Hoveniersbedrijven gevestigd in provincie Gelderland. Zie de omschrijving van de algemene categorie voor meer informatie.

Zie ook: 1

AA Hoveniers
Bedrijf in Lunteren (Gelderland) biedt ontwerp, aanleg, onderhoud en bestrating van particuliere tuinen en bedrijfstuinen.
Arian tuintechniek
Gespecialiseerd in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud bij particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Gevestigd in Scherpenzeel.
Bron groenvoorziening
Aannemingsbedrijf gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, boomverzorging en grond- en bestratingswerken, voornamelijk voor (semi)overheden. Gevestigd in Deil.
Van de Bijl & Heierman b.v.
Hoveniersbedrijf in Opheusden voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, groenvoorzieningen, beregeningsinstallaties en houtwerk.
Eco-care
Ontwerpbureau en hoveniersbedrijf met showtuin in Eefde. Nadruk op ecologische tuinaanleg met (her)gebruik van natuurlijke materialen.
Van Elteren Hoveniers B.V.
Hoveniersbedrijf. Tevens informatie over keurmerken, cursussen, projecten en beregening. Gevestigd te Nijkerkerveen (Gelderland).
Gebr. Rijneveld b.v.
Hoveniers- en stratenmakersbedrijf uit Spankeren (Gelderland). Overzicht van diensten en werkwijze, nieuwsbrief, seizoenstips.
Geerdink Groen - Neede
Gelders tuinaanlegbedrijf. Bedrijfsprofiel, foto's van projecten en werkzaamheden.
Gradus van Lohuizen
Bedrijf bij Apeldoorn voor klussen en hovenierswerkzaamheden. Binnen- en buitenwerk, voornamelijk voor particulieren.
Green
Tuinontwerp en -aanlegbedrijf in Doetinchem, gespecialiseerd in gebruik van duurzame materialen. Voorbeelden van projecten, bedrijfsinformatie.
GroenTotaal
Bedrijf bij Nijmegen biedt ontwerp, management, aanleg en onderhoud van tuinen en groenprojecten voor particulieren, bedrijven en instellingen, alsmede sierbestratingen, hout-en metselwerken. Overzicht van diensten met foto's.
Hortus Novus
Bureau in Ede biedt tuinontwerpen, beplantingsplannen en advies. Werkwijze, voorbeelden van verschillend ontworpen tuinen.
Hoveniersbedrijf Michel Boerkamp
Bedrijf in Silvolde (Gelderland) biedt ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Overzicht van werkwijze, voorbeelden van ontwerpschetsen en foto's van geleverde projecten.
Hoveniersbedrijf Toptuinen bv Lunteren
Bedrijf in Lunteren voor aanleg en onderhoud van tuinen. Overzicht van diensten en voorbeeldfoto's.
Hoveniersbedrijf van Kempen
Bedrijf in Culemborg biedt tuinaanleg en onderhoud, en interieurbeplanting, voor particulieren en bedrijven.
Hoveniersbedrijf/tuinontwerpbureau W.J. Bruggeman
Ontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen, vijvers en bestrating voor particulieren en bedrijven. Informatie over werkwijze, modeltuinen en bedrijfsnieuws. Gevestigd in Heerde.
Jaap Sterk Exteriors
Bedrijf in Beek Ubbergen (Gelderland) biedt advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en zwemvijvers. Overzicht van diensten, inclusief landgoedservice.
Kapaan
Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, sierbestrating en beregeningsinstallaties. Gevestigd in Kesteren.
Konijnenberg bos en groen v.o.f.
Aannemersbedrijf in Eerbeek actief op het gebied van boomverzorging, hovenierstaken, groenvoorziening en bosbouw, van advies en ontwerp tot en met uitvoering en beheer.
Meeuwis de Vries hoveniers en tuinontwerpbureau
Bedrijf met twee vestigingen in Gelderland biedt ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, met een kwekerij en voorbeeldtuin in Eerbeek. Bedrijfsoverzicht met foto's en nieuws.
Meko hoveniers
Verzorgt ontwerp, beplanting en bestrating, onderhoud en vijverbouw. Dienstenoverzicht en voorbeeldfoto's. Didam.
Netten Tuinontwerpburo
Bedrijf in Oosterbeek levert naast tuinontwerp en beplantingsplan ook aanleg en onderhoud. Overzicht van visie en aanpak.
Roel Voskamp
Verzorging van woon- en werk-exterieuren, onder meer aanleg en onderhoud van tuinen, vijvers en beregeningsinstallaties, en timmer- en schilderwerkzaamheden. Harfsen.
Theo Blom tuinen en bomen
Bedrijf in Haaften voor ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, alsmede boomverzorging en boomveiligheidscontrole. Overzicht van werkwijze, projecten, en accessoires.
Thijs Magielse tuinen
Tuinaannemer in Est, met midden-Nederland als operationeel gebied, voor ontwerp, landschapsbeheer en tuinmanagement.
Tuincentrum en hoveniersbedrijf Helsen
Bedrijf in Huissen biedt een assortiment planten en decoratie voor binnen en buiten, en diensten op het gebied van ontwerp en aanleg van tuinen en bestratingen.
Willem Bokkinga Tuinwerk
Tuinspecialist werkzaam in Noord-Gelderland op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen. Overzicht van diensten, brochure in PDF formaat.
[Mowing Mozilla]
Laatste wijziging:
9 oktober, 2015 op 12:10:31 UTC
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid