In deze subcategorie worden psychiatrische ziekenhuizen/ instellingen opgenomen.
Altrecht
Webpagina van Altrecht, een instelling voor zowel klinische-als ambulante geestelijke gezondheidszorg, die zich richt op het midden en westelijke deel van de provincie Utrecht.
Arta-Lievegoedgroep
De Arta-Lievegoedgroep biedt vanuit de antroposofische visie psychiatrische zorg en verslavingszorg. Ze heeft tien kleinschalige afdelingen, verspreid over acht locaties in het land, met als centrum de hoofdlocatie in Bilthoven.
Bouman GGZ
Bouman Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verleent zorg aan mensen die lijden aan verslavingsziekten of andere psychische ziekten, regio Rotterdam.
Delta Psychiatrisch Centrum
Biedt poliklinische, ambulante en klinische psychiatrische behandeling en zorg in de regio Rotterdam.
Eleos
Eleos is een landelijk werkende instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg.
Emergis
Emergis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zeeland.
Erasmus MC afdeling Psychiatrie
Informatie over de afdeling Psychiatrie van het Erasmus MC Universitair Medisch Centrum Rotterdam. Patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek op de topreferente gebieden psychotische stoornissen, depressieve stoornissen en ziekenhuispsychiatrische stoornissen.
De Gelderse Roos
De Gelderse Roos is er voor mensen met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. In 1996 fuseerden Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Wolfheze, RIAGG Arnhem, RIAGG Rivierenland, Stichting Veluweland en Herstellingsoord Mens & Samenleving tot de Gelderse Roos. In juni 2001 fuseerde de Gelderse Roos met RIAGG Veluwe-vallei in Ede.
GGNet
Een instelling voor geestelijke gezondheidszorg opgedeeld in vier subregio's: Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en het gebied rond Winterswijk en Groenlo.
GGZ Delfland
GGZ Delfland behandelt patiënten met een tijdelijke of blijvende psychische stoornis, ongeacht de leeftijd van de patiënt of de complexiteit van de stoornis. Instellingen zijn te vinden in Delft, Den Haag, Vlaardingen, Schiedam, Bergschenhoek en Naaldwijk
GGZ Drenthe
GGZ Drenthe staat voor geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg in Drenthe. Daaronder valt ambulante, poliklinische en klinische geestelijke gezondheidszorg.
GGZ Friesland
GGZ Friesland biedt hulp aan mensen met psychische of psychiatrische problemen. Er is een apart aanbod voor kinderen en jeugdigen, volwassenen en ouderen. U kunt in vier districten u bij ons terecht: GGZ Friesland Noord, GGZ Zuidoost-Friesland, GGZ Zuid-Friesland en GGZ Zuidwest-Friesland.
Lentis
Lentis (voorheen GGz Groningen) biedt mogelijkheden voor behandeling, ondersteuning en begeleiding bij psychische en psychiatrische problemen. Dit kan zijn in ambulante vorm, poliklinisch, in deeltijd (dagedelen), klinisch (24-uur), thuis, in een beschermende woonvorm of werk- en leerproject.
Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Mediant Geestelijke Gezondheidszorg is een deskundige en betrouwbare instelling die hulp en advies geeft bij vragen van mensen met psychische (inclusief psychiatrische) problemen in de regio Oost- en Midden-Twente.
Meerkanten
Meerkanten is een instelling voor geestelijke gezondheids- zorg, werkzaam op de Noord- en West-Veluwe en in Flevoland.
Mentrum
Mentrum Geestelijke Gezondheidszorg Amsterdam verleent zorg aan mensen met psychiatrische en ernstige psychische problemen.
Ontwenningskliniek De Pelgrim
Ontwenningskliniek De Pelgrim is een gespecialiseerde open psychiatrische dienst.De doelstelling van de kliniek ligt op het gebied van de opvang en behandeling van mensen met problemen in relatie tot alcohol en andere drugs.
Psychiatrisch Centrum Bethaniënhuis
Omvat het Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniënhuis, het Psychiatrisch Verzorgingstehuis De Landhuizen en het Centrum voor Beschut Wonen en Psychiatrische thuiszorg De Sprong. Algemene informatie, zorgaanbod en historiek.
Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Norbertus
Klinieken voor onder meer ontwenning, psychosenzorg en rehabilitatie. Over het slaaplaboratiorium, de vrijwilligerswerking 't Veer en met de agenda van het congrescentrum.
PsyQ
PsyQ is een nieuwe naam op het gebied van psycho-medische zorg. PsyQ biedt een specialistische, snelle en flexibele oplossing. Door schaalgrootte en samenvoeging van psycho-medische programma’s die een onderlinge samenhang vertonen, kan nog beter optimale en specialistische zorg geboden worden.PsyQ gaat van start in de regio Den Haag.
Rivierduinen
Rivierduinen is de verzamelnaam voor de centra die voorheen behoorden tot Rijngeest Groep en de Robert-Fleury Stichting, organisaties voor geestelijke gezondheidszorg. Het werkgebied ligt in een regio die globaal het noorden en midden van de provincie Zuid-Holland beslaat.
Stadspraktijk Tempsplein Heerlen
Een praktijk voor advies, behandeling en coaching, waarbinnen de disciplines psychiater en klinisch psycholoog, gz psycholoog en eerstelijns psycholoog samenwerken.
Stichting Centrum '45
Stichting Centrum '45 is het landelijk centrum voor de medisch-psychologische behandeling van verzetsdeelnemers, oorlogsgetroffenen en slachtoffers van georganiseerd geweld.
[Search_Mozilla]
Laatste wijziging:
18 december, 2016 op 3:36:56 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen