Zie ook: 1

Het Atelier
Fitnesscentrum in Sint-Niklaas. Informatie over evenementen, het uurrooster, jeugd -en groepslessen, relaxatie en foto's.
Chris Power Gym
Fitnesscentrum in Beveren. Informatie over de activiteiten waaronder cardio en fitness, aerobics, persoonlijke begeleiding, en het lesrooster.
Future Sports
Sport -en fitnesscentrum in Zottegem. Biedt naast fitness, groepslessen aerobics en Tae Bo ook sporten als squash, klimmen, snooker, een speeltuin en sauna.
Inter Fitness Center
Fitnesscentrum in Buggenhout. Een overzicht van het aanbod waaronder; krachttraining, cardio, step, activiteiten voor +50. Informatie over voeding, de activiteiten en evenementen.
Meirdam Sport
Sport -en fitnesscentrum in Dendermonde. Biedt naast fitness ook activiteiten als badminton, groepslessen, squash, bowling en organiseert verjaardagsfeesten voor kinderen.
No Limits
Fitnesscentrum in Gent. Biedt groepslessen abdominal fever, fitness en cardio, krachttraining, conditietraining en Body Coach.
Okinawa welnesscenter
Welnesscenter in Aalter, volgens het idee van de Okinawaanse levenswijze. Biedt fitness, cycling, groepslessen, dans voor kinderen, therapie, de activiteiten en een fotogalerij.
Oxygen Fitness
Fitnesscentra in Eke en Waregem. Overzicht van het aanbod waaronder cardio -en krachttraining. Informatie over het lesrooster en de abonnementen.
Peppers Gym
Fitnesscentrum in Wetteren. Overzicht van het programma waaronder groepslessen, sportvoorbereiding, medische revalidatie, krachttraining en cardio. Foto's een nieuwsbrief en weetjes.
De Schreef
Fitnesscentrum in Aalst. Voorstelling van het sportaanbod met fitness, squash, Taekwondo, Karate, badminton, BBB, spinning, Iaido en Kendo.
Spartacus Gym
Sportschool en fitnesscentrum in Gent (Sint-Amandsberg). Biedt fitness, cardio, krachttraining, aerobics en een aparte bokszaal met lesrooster.
The Gym - To Be Fit
Fitnesscentrum in Wetteren. Overzicht van het aanbod en de activiteiten. Informatie over de verschillende disciplines van fitness en krachttraining.
[East-Flemish Mozilla]
Laatste wijziging:
5 mei, 2016 op 22:54:11 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen