subcategorieën 1

Zie ook: 2

Epilepsie Vereniging Nederland
Nederlandse Patiëntenbelangenvereniging. Met tips over de te volgen stappen voor diagnose en behandeling. Met dienst voor juridische ondersteuningen en verzekeringen.
Vlaamse Liga tegen Epilepsie
De doelstellingen van de Vlaamse Liga tegen Epilepsie zijn steun en voorlichting verlenen aan personen met epilepsie. Zij geeft ook voorlichting en doen aan belangenbehartiging bij de openbare overheid.
Epilepsie op www.gezondheid.be
De voornaamste soorten aanvallen: tonisch-clonisch (grand-mal), absences (petit-mal), focaal, psychomotorisch. Oorzaken, behandelingen, epilepsie en kinderen. De keuze van medicatie en hun ongewenste effecten.
Epilepsie op www.ziekenhuis.nl
Een introductie met ondermeer aandacht voor de verscheidene types: tonisch-clonische (grand-mal), absences (petit-mal) en psychomotorische aanvallen. Beschrijving van de oorzaak en behandeling (operatie en nervus vagus stimulatie).
Epilepsie: homeopathische behandeling
Toepassing van de homeopathische behandeling voor het voorkomen van epileptische aanvallen. Een alternatief voor medicamenten waar veel bijwerkingen zijn.
Ikaros vzw - Contactgroep Oost-Vlaanderen
Onstaan in 1980 uit een groep ouders met epileptische kinderen. Er is een epikrant, een activiteitenkalender, praatgroepen en meer.
Kempenhaghe.nl
Een gespecialiseerd instituut voor epilepsie en slaap-en waakstoornissen. Informatie over de organisatie, werkwijze en hulpverlening.
Nationaal Epilepsie Fonds
Het NEF zet zich al sinds 1893 in voor mensen met epilepsie. Informatie over het fonds, haar activiteiten, fondsenwerving en de aandoening.
S E I N : Stichting Epilepsie Instellingen Nederland
SEIN biedt gespecialiseerde diagnostiek en behandeling van epilepsie op alle denkbare niveaus; van (poli)klinische zorg tot en met epilepsie woonzorg.

Andere talen 9

[Smiley Mozilla]
Laatste wijziging:
30 juli, 2015 op 5:35:06 UTC
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen