Software voor de registratie en beheersing van collecties (catalogus-, inventaris en thesaurusbeheer, uitleen-, bestel-, tijdschriften- en lenersadministratie etc.).

Zie ook: 4

Adlib gebruikersgroep
Algemene informatie, veel gestelde vragen en database met gebruikers en een selectie links.
Adlib Information Systems
Nieuws, algemene informatie, cursusoverzicht, online referenties en de mogelijkheid demo-versies te downloaden. Systemen voor bibliotheek- en museumcollecties.
Aura Bibliotheek Software
Nieuws, algemene informatie en de mogelijkheid een demo-versie te downloaden. Collectiebeheer en uitleenadministratie voor kleine tot middelgrote bibliotheken.
Bicat
Huijsmans & Kuijpers Automatiseringsbureau levert Bicat voor openbare bibliotheken en Educat voor schoolmediatheken. Nieuws, algemene informatie en online referenties.
Bidoc
Windowsprogramma voor catalogusbeheer, acquisitie en uitleen. Tevens OPAC via het web.
Colibris
Collectiebeheer voor kleine tot middelgrote mediatheken en open leercentra. Modulair opgebouwd en volledig internet-gebaseerd. Productinformatie en online demo.
Square Information Systems
Leverancier van Bibis. Productinformatie, nieuwsberichten, mailingslijst en mogelijkheid een online demo van het pakket te zien.
X-ref Nederland
Nieuws, productinformatie en cursusoverzicht van de Nederlandse leverancier van het van oorsprong Zweedse pakket met catalogus, uitleen en bestelmodule.
[Book Mozilla]
Laatste wijziging:
5 juni, 2016 op 5:15:06 UTC
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk