Ösztöndíjak, anyagi támogatás tanulmányokhoz, kutatáshoz, gyakorlathoz, szakmai projekteknek a megvalósításához. Általában ki kell érdemelni, de ösztöndíjaknak az odaítélésében, szociális tényezők is játszhatnak szerepet.
Magyar Ösztöndíj Bizottság
A MÖB Iroda átlátható, igazságos és mindenki számára elérhető pályázati rendszert kíván működtetni egyetemisták, oktatók, kutatók és művészek számára meghirdetett, tanulmányi, kutatási és művészeti célokat szolgáló, külföldi tartózkodást lehetővé tevő ösztöndíjakkal.
Magyar-Amerikai Vállalkozási Ösztöndíj Alap (HAESF)
Ösztöndíjak magyaroknak az Egyesült Államokban. Szakmai gyakorlati program végzős egyetemi hallgatóknak, friss diplomásoknak, anyagi támogatás kiváló szakembereknek, kutatóknak, tudósoknak, vezetőknek, kiegészítő támogatás második diplomára, posztgraduális képzésre.
Pályázatfigyelő
Rendszeresen frissített internetes pályázati tájékoztató.
Tempus Közalapítvány
Az 1996-ban létrehozott Tempus Közalapítvány az Oktatási Minisztérium felügyelete alatt működő, kiemelten közhasznú szervezet. Célja a nemzetközi oktatási-képzési együttműködések és mobilitások ösztönzése. Több EU-s ösztöndíj programért felelős.
Világvándor
A Világvándor webportál 2003 óta szolgál naprakész információkkal az ösztöndíjak, külföldi utazás, továbbtanulás és munkavállalás területén elsõsorban a 18-35 éves korosztály számára.
[School Mozilla]
Utolsó frissítés:
március 24, 2016 at 19:24:08 UTC
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális