Színházak, színtársulatok, színzházi csoportok és társulások
Baltazár Színház
Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll.
Budaörsi Játékszín
A Budaörsi Játékszín a "falakon belül" saját premiereket tart, a "falakon kívül" részt vesz a Város életében. Célja az, hogy a Budaörs városában lakók minden rétegét megszólítsa és esztétikailag, tartalmilag a kor szellemi igényeit kielégítse.
Hahota Gyermek Színház
Utazószínház óvodásoknak és kisiskolásoknak, a honlapon a színészek és a kapcsolat mellett az előadások jegyzékét is megtalálhatjuk.
Jókai Színház
A Békés Megyei Jókai Színház honlapja.
József Attila Színház
Egy több, mint 50 éves érzelem-orientált színház, "a család színháza".
Karinthy Színház
A színház még a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként. Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínházaként, a színházi struktúraváltás egyik példája is, mely ma már sajátos szellemiséget hordozó színházi műhellyé vállt.
Nemzeti Színház
A budapesti Nemzeti Színház honlapja. A színházé, amely közel negyven év után épült fel újra és jelenlegi helyén 2001 decemberében nyitotta meg kapuit.
Radnóti Színház
1976-ben kezdte meg üzemelését egy modern színpadtechnikai eszközökkel felszerelt, felújított épületben az Irodalmi Színpad társulata. Ennek a Nagymező utcai színháznak a honlapja ez.
Teatro Surreal
A José Martínez Queirolo ecuadori, Eugenio Espejo díjas drámaíró munkáját feldolgozó társulat oldalán megtalálható a történetük, a műsorfüzetük. Van kapcsolati lehetőség és sajtófal is.
Thália Színház
A Nagymező úti (Budapest) színház honlapja. A több, mint 10 méter átmérőjű számítógép-vezérelt forgószínpad és a változatos repertoár a színház büszkesége.
Állami Operaház
Műsornaptár, repertoár, jegyinformációk. A ház, illetve a magyarországi operajátszás rövid története.
Új Színház
A színház több, mint húsz színésze között a magyar színjátszás meghatározó egyéniségei és pályakezdők is vannak. Műsorukon klasszikus és kortárs, magyar és külföldi művek egyaránt szerepelnek.

Ez a kategória más nyelveken: 13

[Drama Mozilla]
Utolsó frissítés:
augusztus 3, 2016 at 5:24:06 UTC
Művészet és kultúra
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages