World Magyar Üzlet Szolgáltatás Személyiségfejlesztés
23
Az itt szereplő oldalak azt igérik, hogy megoldást vagy segítséget nyújtó programjaikkal segítik életedet, képességeidet jobbá teszik, segítenek a nyugodt, boldog vagy sikeres életvitelben. Az ODP szerkesztői _nem_ feltétlenül értenek egyet az oldalak gazdái által felkínált módszerek helyességével vagy hasznosságával.... :-)

Lásd még: 1

Agykontroll
Használd ki agyad képességeit, s így sikeresebben oldj meg mindenfajta problémát. Egy tudományos alapon nyugvó módszer az életed jobbá tételére.
Bagdi Bella
Készségfejlesztő tréner, életvezetési tanácsadó. A honlapon meditációs technikák, letölthető hangfájlok, valamint számos önismerettel, boldogság megteremtésével kapcsolatos információ található.
Balasi Eszter
Grafológiai elemzések, tanfolyamok, tréningek, karriertanácsadás. A honlapon online kézíráselemzést is lehet rendelni.
Berkó Zsófia
Spirituális önismereti tanácsadó, életmód tanácsadó, személyiségfejlesztő tréner.
Célkitűző Tanfolyam
Online, elektronikus levelezős formában végezhető NLP alapú célkitűző tanfolyam, amely személyes értékek meghatározásával, személyes és üzleti célok megtalálásával, kitűzésével, megfelelő formába történő átalakításával foglalkozik, valamint végigvezet a cél elérés folyamatának első hetein.
Diószegi Ádám
Diószegi Ádám jógaoktató weboldala, melyen információt találhatsz az aktuális hatha jóga, gerincjóga, stresszoldó jóga és meditáció órákról, valamint a jógastúdiókról.
Emberfejlesztés Kft.
Humán erőforrás menedzsment, értékesítési tréning, munkaerőközvetítés, vállalati hatékonyságfejlesztés, coaching Vas, Zala, Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyékben.
Enetha Learning Kft
Trénerek szakmai közössége, akiknek legfontosabb értékei: a fenntartható önfejlődés, a stabil innováció, a mérhető és valós változásokat okozó képzések.
Fekete Árpád
Életvezetési tanácsadás, meditációs tanácsadás, étrend beállítás valamint testmozgás, testedzési tanácsadás.
Földes György
Hellinger-féle családállítás.Bizonyos terheink nem hozzánk, hanem bővebb családunkhoz tartoznak, hűségből hordozzuk őket. Családállításon ezt vizsgáljuk.
Gyermekpszichodráma
Gyermekpszichodráma terápiás célokra kifejlesztett drámajátékon alapuló csoportmódszer. A lejátszás segítségével a szimbolikusan megfogalmazott problémák feldolgozhatóvá válnak. A csoport támogató légkört biztosít személyes fejlődéshez.
Hang András pszichológus
Pszichológiai szolgáltatások, információk, tanácsadás, coaching, tréning, pszichoterápia.
Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner Life coach
Human Development Team
Kommunikációs, vezetői, értékesítési tréningek. Online tesztek (DISC, Salesmax, Facet5).
Koncz Média Kft.
Kommunikációs tanácsadás, tréning, egyéni fejlődési terv kialakítása; újságírás(interjú, tudósítás, riport); műsorvezetés,
Kövesdán Gyula
Az ECA irányelveinek megfelelő Coach képzés keretében szereztem Business és Management Coach minősítést. ECA licensed Coachként jellemzően karrier coachinggal és work-life balance coachinggal foglalkozom.
Lelki Titkaink
Önismereti, személyiségfejlesztő csoportok.
LOMBER Consulting Kft.
Személyes és vezetői készségek fejlesztése lovak segítségével.
Manhertz József
Ingyenes online személyiségfejlesztő tanfolyamok a személyes célok gyorsabb megvalósításához.
Perfekt-Power Kft.
Kommunikációs, tárgyalástechnikai tanfolyamok.
Személyiségfejlesztés klub
Egy klub, ahol a személyiségüket fejleszteni kívánók rendszeresen találkoznak.
TheSecret.hu
A honlap egy spirituális közösségi oldal, amely a "The Secret - Law of attraction" című dokumentumfilm követőinek kíván még több gyakorlati útmutatást adni.
Transzcendentális Meditáció
A Transzcendentális Meditáció az az egyszerű eljárás, amely lehetővé teszi, hogy minden egyén élete a teljesség méltóságára emelkedjék, amelyben a tökéletes egészség, boldogság és siker a mindennapi élet természetes jellemzői

Ez a kategória más nyelveken: 25

[Crossroads Mozilla]
Utolsó frissítés:
február 26, 2017 at 6:24:09 UTC
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra