Az energia termeléséhez, szállításához kapcsolódó termékek és szolgáltatások közül csak az kerül ide, ami összetettsége vagy viszonylagos egyedisége miatt nem sorolható be megfelelően egyik al-kategóriába sem.

kategóriák 6

Axing Kft.
Energiabeszerzés-menedzsment, energiafogyasztási struktúra optimalizálása, valamint épületenergetikai tanácsadás.
Energiadiszkont.hu
Ingyenes, független, online kalkulátor, az aktuális villamos energia- és földgáz árak összehasonlításához. Internet alapú áram- és gázszolgáltató váltási lehetőség.
Fiorentini Hungary Kft.
Nyomásszabályozó, illetve gázátadó-állomási technológiák, napkollektoros rendszerek meleg víz termelésére.
GKF Development Kft.
Aktuális energetikai fejlesztésekre felhasználható uniós pályázatok, különböző alternatív energiaforrások leírásai. Szolgáltatások: energetikai fejlesztési és pályázati tanácsadás, pályázatírás, a fejlesztés kivitelezésében partneri kapcsolat, projektmenedzsment.
Országos Atomenergia Hivatal
Az atomenergia biztonságos alkalmazásával, a nukleáris létesítmények és anyagok biztonságával, valamint a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásával összefüggő hatósági feladatok ellátása. A honlapon jogszabályok, háttérinformációk, letölthető kiadványok.
Pannon Bioenergia Kft.
Intézményre, településre és kistérségre szabott energetikai koncepció kidolgozása.
Pannon Építőműhely kft.
Olyan megoldást kínálunk Önnek, ami lehetővé teszi, hogy energiaköltségeit racionalizálja, és ennek segítségével jelentős megtakarításokat érjen el. Épületeinkről - rendeletben szabályzott módon - energetikai tanúsítványt készíthetünk, mérnöki irodánk ezen felül részletes és konkrét energetikai fejlesztési tervet kínál Önnek.
PannonPower Holding Zrt.
Hő- és villamosenergia-termelés és kereskedelem; energetikai tanácsadás, korszerűsítés és karbantartás; bányászat és tájrendezés.
Sinergy Kft.
Ipari energiaellátás, épületenergetika és távhőellátás.

Ez a kategória más nyelveken: 15

[Recycle_Mozilla_1]
Kategória szerkesztő
sbs
Utolsó frissítés:
január 20, 2017 at 13:43:07 UTC
Üzlet
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra