Kategori for web-sider der relaterer til kristne kirker, foreninger, græsrodsbevægelser og organisationer - der virker med nødhjælp i ind- eller udland.
Dansk Balkan Mission - DBM
Kristen hjælpeorganisation der formidler hospitalsudstyr, medicin, tøj, sko og fødevarer til Rumænien.
Dansk Europamission
Yder nødhjælp og hjælper nødlidende kristne. Spreder evangeliet om Jesus Kristus i den del af verdenen der ikke er åbne for traditionel mission - bl.a. igennem radiomission.
Folkekirkens Nødhjælp
Hjælpeorganisation med baggrund i Den danske Folkekirke yder nødhjælp i katastrofesituationer og hjælper de fattige og udstødte i u-landene.
Frelsens Hær
Tjenesten er motiveret af kærlighed til Gud. Evangeliet om Jesus Kristus forkyndes og der bruges kræfter på at skabe lys, glæde og tryghed hos mennesker.
Friends International
Foreningen der hjælper børn i fattige lande til et bedre liv. Der satses især på uddannelses projekter, som løfter børn og deres familier ud af fattigdom.
Kirkens Korshær
Privat frivillig social hjælpeorganisation tilknyttet den danske Folkekirke der arbejder blandt udstødte og svage grupper.
Kontaktcenter Klippen
Kirke for gadens folk, narkomaner og prostituerede på Vesterbro i København. Om at hjælpe og motivere misbrugere til en ny start på livet.
Missionen blandt Hjemløse
Kirkelig social organisation der yder indsats overfor vanskeligt stillede mennesker. Socialt hjælpearbejde i København. Om organisationen og de tilknyttede institutioner.

Denne kategori på andre sprog: 3

[Mozilla with Cross]
Sidst opdateret:
juni 30, 2016 at 12:52:14 UTC
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker