For websider med indhold vedrørende folkekirker i Århus Amt.

Se også: 1

Aarhus Vor Frue Kirke
Webside med beskrivelse af kirken i tekst og billeder. Information om præster, medarbejdere, adresser og tidspunkt for gudstjenester - samt om musik i kirken, børne- og ungdomskor og kirke- og kordegnekontor.
Beder Kirke
Hjemmeside med kirkeblad og kalender med tidspunkter for gudstjenester, møder og koncerter.
Christanskirken - Århus
Informativ webside med oplysninger om gudstjenester, møder og arrangementer, børn og unge, fra præsten - samt om kirkens missionsprojekter.
Dronningborg Kirke
Webside med oplysninger om gudstjenester, leder, artikler og diverse relevante oplysninger.
Ellevang Kirke - Vejlby Nord
Oplysninger om gudstjenester, ansatte, kirkelige handlinger, foredrag, udstillinger og koncerter.
Enghøj Kirke - Randers
Nyheder om Enghøj kirke og aktuelle begivenheder ved kirken, aktiviteter, koncertarrangementer og særgudstjenester. Om kirkens historie, billeder, gudstjenester og menighedsrådet.
Fjellerup Valgmenighed
Valgmenighed om sit fællesskab med fokus på Kristusglæde, Omsorg og Mission.
Fredenskirken - Viby J
Webside med oplysninger om de muligheder for fællesskab, som findes i kirken. Med nyheder, billedarkiv, aktiviteter, kalender, artikler og links.
Galten Kirke
Informativ webside med adresser, aktivitetskalender, oplysninger om gudstjenester og kirken set i historisk perspektiv - herunder med billeder. Endvidere om konfirmander, salmer og sognegården.
Gellerup Kirke
Hjemmeside med oplysninger om gudstjenester og aktiviteterne - herunder dem for børn, unge, voksne - og om undervisning, værestedet, besøgstjenesten, familieaftner, menighedskor, missionsprojekt og for udlændinge.
Hasle Kirke
Navne- og adresseoplysninger.
Helligåndskirken - Århus
Webside med oplysninger om gudstjenester, de ansatte, menighedsrådet, koncerter og kirkens andre arrangementer for børn og voksne. Foto-rundvisning af kirken og om Århus Folkekirkelige TV.
Hornslet Søby Skader Halling sogne
Informationer om gudstjenester, præsterne, kirkebladet, møder, debat og nyheder.
Langenæskirken - Århus
Webside med information om kirken, præsterne, medarbejdere, adresse og tidspunkt for gudstjenester og kirkens andre aktiviteter.
Mariager Kirke
Overskuelig hjemmeside med oplysninger om gudstjenester, kirkekoncerter, kirkens kor, menighedsrådet og konfirmanderne. Billedgalleri fra diverse arrangementer. Information om præster, medarbejdere og adresser.
Ravnsbjergkirken - Viby J
Kirken informerer om gudstjenester og arrangementer, menighedsrådet og personalet. Endvidere billeder fra kirken.
Ry Kirke
Informationer om gudstjenester, arrangementer, præster og medarbejdere - samt om kirkens historie og indretning i billeder og tekst.
Sct. Pauls Kirke - Århus
Information fra kirken om gudstjenester, koncerter og adresser. Endvidere temaet - præstens hilsen - og oplysninger om mandagsfælleskabet.
Silkeborg Kirke
Oplysninger om tidspunkter for gudstjenester - og om arrangementer, kirkebil, korene, ansatte og menighedsråd - samt kirkens historie i tekst og billeder.
Skelager Kirke
Webside med information om kirken, præsterne, medarbejdere, adresse og tidspunkt for gudstjenester. Endvidere om altertavlen, messehageler og Skelager Nyt - som kan downloades i PDF-format
Skt. Johannes kirken - Århus C
Webside med oplysninger om kirken, gudstjenester og arrangementer. Endvidere artikler, prædiker og links.
Viby Kirke - Viby J
Informativ webside om kirken og dens aktiviteter - herunder om legestue børn, Vild og Voldsom for drenge og piger, Café Råhyggeren, konfirmandklub, De Få Rå Klub og Ten Sing med dans, drama, band, kor,lys og lyd.
Virring - Essenbæk Sogn
Oplysninger om sognets to kirker. Med billeder, artikler og andet stof som supplement til sognets kirkeblad.
Århus Domkirke
Kalender samt beskrivelser af Domkirken bygget omkring år 1200. Om gudstjenester, koncerter og møder. Virtuel rundvisning i Domkirken - og af interiøret.
[St. Mozilla]
Sidst opdateret:
marts 22, 2015 at 7:35:09 UTC
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference
Regional
Videnskab
Netbutikker