For websider med indhold af lokal karakter - vedrørende Ribe by og det nærmeste opland (det tidligere Ribe kommune).

kategorier 2

Se også: 1

Billig Persen
Billig Per'sens butik i Ribe har med sin størrelse på 2,000 m2 et stort varesortiment, der strækker sig fra små dagligdagsartikler over resterpartier til sæsonvarer og blomster. Vi har også et sortiment fra forskellige sæsoner hele året rundt. Bl.a. har vi et stort udvalg i julevarer hele året.
Bjerrumgård Bed & Breakfast
En flot og hyggelig ældre staldbygning beliggende tæt på Ribe, der kan lejes til Bed & Breakfast. I alt 5 dobbeltværelser, der har egen terrasse med udsigt over marsken. Mulighed for online booking.
Den Gamle Avlsgård
Den Gamle Avlsgård ligger uden for Ribe og er tænkt som et refugium, hvor alle kan bruge hjerte, hjerne og sjæl. Der afholdes kurser med fokus på det spirituelle og selvudvikling.
Hudterapeut og kosmetolog Ina Van Herpen
Kosmetolog og hud-terapeut med tilknytning til Den Gamle Avlsgård, Ribe. Prisliste, beskrivelse af behandlingerne samt kontaktoplysninger.
Kissow Petersen and Skalkhøj
Tandlægevirksomhed i Ribe med flere forskellige behandlingstilbud. Der er også beskrevet, hvilken tilskudsordning, der kan søges til behandlingerne. Herudover rummer hjemmeside billeder, priser, galleri og kontaktoplysninger.
Kolvig
Menukort, åbningstider, kontaktoplysninger og mulighed for at læse om husets historie og hvordan navnet "Kolvig" hænger sammen med de historiske rammer.
Kost-Vejviser
Kostvejleder og madsnedker Anne Sørensen afholder kurser i kost og ernæring. Derudover tager hun ud til forskellige arrangementer, hvor hun bl.a. hjælper med at lave økologisk mad af årstidens råvarer samt fortæller om kost og ernæring.
Maren Splid
Netbutik der handler med brugskunst, kunsthåndværk, glaskunst, keramik og dametøj.
Munke Atelier - Ribe
På siderne vises et udsnit af forskellige typer fotograferinger - fra ateliet og fra Ribes dejlige bymiljø, hvor de gamle huse og de toppede brosten bruges flittigt som baggrund. Ønsker om fotografering i andre miljøer, klares også. Der fotograferes meget i sort/hvid - andre ønsker bruntonede billeder (sort/hvide billede med en flot brunlig sepia tone) Sort/hvide og bruntonede billeder håndlaves i eget mørkekammer.
Peters Jul i Ribe - Juleglædens by
Julen i Ribe samlet ét sted. Her kan man læse om arrangementer, events og andre begivenheder i Ribe i forbindelse med julen. Alle er velkomne til at tilmelde deres arrangement, hvis blot det foregår i Ribe og har tilknytning til julen.
Pompei
Bageri tilbyder en række husholdningsmaskiner, tærter og kager. Inkluderer historie og butik timer.
Restaurant Kammerslusen
Restaurant og selskabslokaler tæt på Ribe. Menukort, beskrivelse af omgivelserne og kontaktoplysninger samt stedet åbningstider.
Ribe ByNet
Ribes lokale Internet portal med links og nyheder fra Jydske Vestkysten og Uge-Avisen Ribe.
Ribe Gymnastik Forening
Webside med oplysning om aktiviteter, adresser, vedtægter og med praktiske oplysninger for instruktører.
Ribe Katedralskole
Informationer til kommende og nuværende elever, forældre og lærer. Kontaktoplysninger. Skolens historie kan føres tilbage til 1145. Skolen har oprindelig ligget ca. hvor den ligger i dag, men i en periode lå den lige vest for domkirken.
Ribe Kunstmuseum
Samlingen omfatter i det store hele dansk kunst fra grundlæggelsen af Det kongelige Danske Akademi i 1754 og to århundrede frem.
Ribe VikingeCenter
Center der har rekonstrueret to markante vikingeanlæg fra Danmarks ældste by, Ribe. Her kan der opleves autentiske vikingemiljøer.
RIOpanel
Ribe Jernindustri A/S er i dag den førende danske producent af radiatorer og konvektorer. Vi har 130 medarbejdere i alt og al produktion foregår i Ribe. Vores stadige fokus på funktionalitet, design og kvalitet kombineret med vores lange tradition for godt håndværk er vores styrke og stolthed.
Det Ripensiske Teaterselskab
Ganske lille turnéteater, der laver forestillinger for de 3 til 12-årige og voksne med fokus på små, almindelige hverdagseksistenser.
RSF - Ribe Sportsfiskerforening
Ud over de løbende opdateringer vedr. fangster, arrangementer og aktuelle nyheder her på siden, er det også muligt at følge med i hvordan fiskeriet er i øjeblikket. Siden opdaterer jævnligt med de seneste fangster i fiskesæsonen og der kan sendes billeder af fangsten ind til siden.
Storkesøen
Kuperet fritidsområde 1 km syd for Ribe Domkirke med fiskemuligheder i egne søer, Feriehuse, lejligheder og overnatnings- mulighed for autocampere og campingvogne.
Uge-Avisen Ribe
Avis der hver tirsdag bringer stort og småt fra Ribe og omegn. Med nyheder og stof om sport og kultur
Vadehavskort - Postkort
Postkort fra Ribe og Vadehavet fotograferet af Gudrun Rishede, Ribe

Denne kategori på andre sprog: 1

[Denmark Flag Mozilla 2]
Sidst opdateret:
juni 12, 2016 at 8:24:11 UTC
Regional
Videnskab
Netbutikker
Samfund
Sport
All Languages
Kultur
Erhverv
Edb
Spil
Sundhed
Hus og hjem
Nyheder
Fritid
Reference