En aquesta categoria es poden entrar tots els llocs webs sota que formin part dels territoris on en s'empra la llengua Catalana.
Arquebisbat de Barcelona
Demarcació eclesiàstica de les comarques del Barcelonès i part del Maresme. L'Arquebisbe, organització territorial i funcional, mitjans de comunicació i documentació pastoral.
Arquebisbat de Tarragona
Demarcació eclesiàstica de les comarques, Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès i part de les Garrigues, l'Urgell i el Priorat. L'Arquebisbe, actualitat informativa, agenda i documents del consell episcopal.
Bisbat d'Eivissa
Demarcació eclesiàstica de les illes; Eivissa i Formentera. El Bisbe, la catedral, museu diocesà i horaris de misa de les parroquies.
Bisbat d'Urgell
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Alt i Baix Urgell, Val d'Aran, Valls d'Andorra, Cerdanya, La Noguera i Els Pallars. Notícies del Bisbat, organització, delegacions, publicacions, el Museu, la ràdio i altres entitats dependents.
Bisbat de Girona
Demarcació eclesiàstica de les comarques, Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Pla d'Estany, La Selva, Part de la Garrotxa i del Maresme. El Bisbe, cúria diocesana, full parroquial, arxiu i biblioteca, comunitats religioses i agenda d'activitats.
Bisbat de Lleida
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Segrià i part de La Noguera, Urgell, Ribagorça i Garrigues. El bisbe, la catedral, el museu, les parròquies arxiprestals i totes les activitats que es realitzen.
Bisbat de Mallorca
Demarcació eclesiàstica de l'illa. Cúria diocesana, notícies, actualitat, webs parroquials, seminaris, santoral, guia pastoral i altres documents.
Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
Demarcació eclesiàstica de les comarques; El Garraf, Penedès, part del Baix Llobregat, l'Anoia i del Vallès Occidental. El Bisbe, organització diocesana, parròquies i moviments i grups religiosos.
Bisbat de Solsona
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Urgell, La Segarra, Solsonès, Bages i Berguedà. Documents del Bisbe, cúria diocesana i territori.
Bisbat de Terrassa
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Part del Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelonès. El Bisbe, parròquies, delegacions, la catedral i notícies.
Bisbat de Tortosa
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Baix Ebre, Baix Maestrat, Montsià, Ribera d'Ebre, Els Ports, Terra Alta, i part de l'Alt Maestrat, Baix Camp, i Priorat. Diòcesis dependents, publicacions, el palau diocesà, guies i mapes.
Bisbat de Vic
Demarcació eclesiàstica de les comarques; Part del Ripollès, Osona, Bages, La Selva, Berguedà, Anoia i Vallès Oriental. El Bisbe, organismes diocesans, episcopologi, comunitats religioses i publicacions pasturals.
Diócesi de Menorca
Demarcació eclesiàstica de l'illa. El Bisbe, parroquies, ermites i santuaris, full parroquial i hemeroteca.

Aquesta categoria en altres idiomes: 11

[Mozilla with Cross]
Darrera actualització:
Juliol 3, 2012 at 11:19:10 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres