In Partnership with AOL
Aquesta categoria en altres idiomes:
 • Agrupació Mútua Decebuts - Denúncia d'unes actuacions injustes de l'Agrupació Mútua del Comerç i de la Indústria envers els seus associats.
  [!]
 • Campanya contra el quart cinturó de Barcelona - Aquesta autovia orbital és un projecte d'autopista que travessaria la part nord de les comarques del Baix Llobregat i dels dos Vallesos. El moviment de rebuig neix el 1991 a Sabadell i actualment aplega més de 200 entitats. El projecte, l'impacte, el territori, les alternatives i la campanya. Pàgina personal amb Informació sobre el desenvolupament sostenible com a concepció global de l'economia. Filosofía que va mes enllà del medi ambient estrictament i engloba aspectes socials.
  [!]
 • Columnes Puig i Cadafalch - Campanya iniciada per l'Associació Josep Narcís Roca i Ferreras, de reposició de les columnes obra de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch (1919) emplaçades a Montjuïc, on ara hi ha la font lluminosa de Carles Buïgas, que foren enderrocades l'any 1928 per ordre del General Miguel Primo de Rivera pel fet de constituir un signe de catalanitat.
  [!]
 • Delibera - Sistema integral de participació que ofereix un conjunt de serveis per facilitar la participació en els processos de presa de decisions col·lectives. Mètode per a reunions actives i participatives. Fòrums oberts, tancats i previstos.
  [!]
 • En Lluita! - Campanyes d'arreu dels Països Catalans.
  [!]
 • La interculturalitat a través dels mitjans de comunicació - Propostes didàctiques a través de la selecció d'uns quan ts films que permeten tractar temes com el racisme, la intolerància, la marginació, o la discriminació apareixen concretats en la trama argumental de les diverses pel.lícules.
  [!]
 • Per dignitat, fora els Serrano Súñer de Castelló - Campanya perquè deixi de ser fill adoptiu i alcalde perpetu de Castelló de la Plana i per canviar el nom de la plaça al seu nom i de l'institut a nom del seu germà, pels seus antecedents franquistes i per ser el creador de l'Archivo de Salamanca promotor dels assassinats judicials del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys i del ministre anarquista Joan Peiró.
  [!]
 • Xarxa temàtica de violència familiar - De la Fundació Vidal i Barraquer. S'ocupa de l'estudi de les diferents formes de violència que es donen en el marc del grup familiar com són els maltractaments de parella, els maltractaments infantils i els maltractaments en la tercera edat. Directori i documents.
  [!]
Voluntari per editar aquesta categoria.
[Carnivoromoz]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Visita els nostres llocs germans  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Darrera actualització: Juny 15, 2014 at 8:24:08 UTC - edita