World Català Societat Problemàtiques
177
Tant problemàtiques que afecten als Països Catalans, com problemes d'àmbit global i internacional. Guerres, violència, epidèmies, atacs a la llengüa, canvis polítics...

categories 17

Agrupació Mútua Decebuts
Denúncia d'unes actuacions injustes de l'Agrupació Mútua del Comerç i de la Indústria envers els seus associats.
Columnes Puig i Cadafalch
Campanya iniciada per l'Associació Josep Narcís Roca i Ferreras, de reposició de les columnes obra de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch (1919) emplaçades a Montjuïc, on ara hi ha la font lluminosa de Carles Buïgas, que foren enderrocades l'any 1928 per ordre del General Miguel Primo de Rivera pel fet de constituir un signe de catalanitat.
Delibera
Sistema integral de participació que ofereix un conjunt de serveis per facilitar la participació en els processos de presa de decisions col·lectives. Mètode per a reunions actives i participatives. Fòrums oberts, tancats i previstos.
En Lluita!
Campanyes d'arreu dels Països Catalans.
La interculturalitat a través dels mitjans de comunicació
Propostes didàctiques a través de la selecció d'uns quan ts films que permeten tractar temes com el racisme, la intolerància, la marginació, o la discriminació apareixen concretats en la trama argumental de les diverses pel.lícules.
Per dignitat, fora els Serrano Súñer de Castelló
Campanya perquè deixi de ser fill adoptiu i alcalde perpetu de Castelló de la Plana i per canviar el nom de la plaça al seu nom i de l'institut a nom del seu germà, pels seus antecedents franquistes i per ser el creador de l'Archivo de Salamanca promotor dels assassinats judicials del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys i del ministre anarquista Joan Peiró.
Xarxa temàtica de violència familiar
De la Fundació Vidal i Barraquer. S'ocupa de l'estudi de les diferents formes de violència que es donen en el marc del grup familiar com són els maltractaments de parella, els maltractaments infantils i els maltractaments en la tercera edat. Directori i documents.

Aquesta categoria en altres idiomes: 32

[Carnivoromoz]
Darrera actualització:
Agost 12, 2016 at 7:05:03 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres