categories 2

Mira també: 1

Autoritat Certificadora de la Generalitat Valenciana
L'objectiu del projecte e-firmaGV és la posada en funcionament d'una PKI de propòsit general per a l'emissió i gestió de certificats digitals que permeten la generació de signatures digitals i el xifrat en processos interns a la Generalitat, i que permeten als ciutadans i les empreses relacionar-se amb l'Administració a través d'internet en un entorn segur.
Consell Jurídic Consultiu
Pàgina oficial d'aquest òrgan de la Generalitat Valenciana.
Diari Oficial de la Generalitat Valenciana
Mitjà de la Generalitat Valenciana a través del qual es publiquen les normes, els convenis, les resolucions i els actes de tràmit la inserció dels quals sol·liciti l'òrgan o l'autoritat competent d'acord amb l'ordenament jurídic vigent.
Direcció General de Relacions Externes
Direcció General de la Generalitat Valenciana que programa, impulsa i coordina les actuacions en matèria de relacions externes i amb la Unió Europea.
Sanejament d'Aigües (EPSAR)
Entitat pública que actua com a instrument de la Generalitat Valenciana en les activitats relacionades amb el sanejament i depuració de les aigües residuals del País Valencià.
Sindicatura de Comptes
Informes publicats per aquesta institució sobre les finances de l'Administració valenciana. Normativa de la sindicatura, el premi d'investigació «Mestre Racional» i informació sobre convocatòries, oposicions i concursos.
Síndic de Greuges del País Valencià
El Síndic, consultes i informació al ciutadà, les queixes, activitats, informes i publicacions.

Aquesta categoria en altres idiomes: 2

[Pais Valencia Mozilla]
Darrera actualització:
Gener 29, 2013 at 3:54:03 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres