categories 1

Base de Dades Ramon Llull
Informació sobre les obres de Llull, tant les autèntiques com les apòcrifes. Els manuscrits, ordenats per ciutats i per biblioteques. Edicions de les obres de Llull i bibliografia sobre ell. El catàleg complet, enllaços i informació sobre el Breviculum (manuscrit de Karlsruhe), sobre la transmissió dels manuscrits i el llegat Bonner.
Doctrina pueril
Edició crítica de Joan Santanach, tenint en compte la totalitat de la tradició antiga de l'obra, que compta amb dinou manuscrits medievals pertanyents a diverses tradicions lingüístiques, set de moderns, dues edicions incunables franceses i de un parell d'edicions setcentistes. Disponible a la Biblioteca electrònica del Narpan, de la Universitat de Girona.
Liber principiorum medicinae
Edició electrònica de la Biblioteca electrònica del Narpan, de la Universitat de Girona, a cura de Sadurní Martí, que reprodueix l'edició d'Iu Salzinger a Beati Raymundi Lulli Opera, vol. I, obra núm. XII, Magúncia, Häffner, 1721 (reimpressió a cura de F. Stegmüller, Frankfurt, 1965, pàg. 767-814).
Llibre d'Amic e Amat
Text (parcial) d'aquesta obra de Ramon Lull (bilingüe català/anglès).
Qui era Ramon Llull?
Article del«Diari de l'Escola» sobre aquest filòsof mallorquí.
Qui és Ramon Llull?
Introducció al personatge (context, vida i pensament), obres, repertori d'imatges, cronologia i enllaç a la base de dades Ramon Llull, a cura de Lola Badia i Albert Soler, professors del Departament de Filologia Catalana de la UB.
Ramon Llull
Alguns textos i fragments d'aquest autor. Des del portal Mallorca Web.
Ramon Llull
Biografia d'aquest autor.
Ramon Llull
Presentació de la seva vida i resum d'algunes de les seves obres. Amb una bibliografia i un joc. És un treball d'alumnes d'un institut.
Ramon Llull
Actualitat literària sobre Ramon Llull a "Lletra", l'espai virtual de literatura catalana de la Universitat Oberta de Catalunya.
Sobre l'"amor diví"
Article de Jordi Pardo Pastor (Universitat Autònoma de Barcelona): L«amor diví» en el De consolatione philosophiae de Boeci i en el Llibre dAmich e Amat de Ramon Llull.

Aquesta categoria en altres idiomes: 3

[Book Mozilla]
Darrera actualització:
Abril 12, 2014 at 3:25:26 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres