Arts i cultura a Tarragona.

Mira també: 1

Associació Amics del Tango de Tarragona
Entitat sense afany de lucre, amb la missió de fomentar, mitjançant activitats lúdiques, la música i el ball Argentins, en la seva màxima expressió, el Tango, amb l'iniciació, difusió i pràctica d'aquest ball.
Associació Músics de Tarragona
Entitat creada amb l'objectiu de generar ambient musical i afavorir els contactes entre grups i fomentar els concerts. Grups, promoció, projectes, MP3, fòrums, articles i enllaços.
Biblioteques Públiques de Tarragona i Terres de l'Ebre
Accés i informacions de les biblioteques públiques de Tarragona i Tortosa. Serveis, biblioteques, catàlegs, calendari i recursos.
Calls de Tarragona i Provincia
Guia cultural i turística a través de les imatges de la fotògrafa Lola Galicia del Call o carrer dels Jueus de Tarragona, de Reus, Tortosa, Sarral, Santa Coloma de Queralt, Montblanc i Valls.
Calls de Tarragona
Guia cultural i turística a través de les imatges de la fotògrafa Lola Galicia pels barris jueus de Tarragona, Reus, Tortosa, Sarral, Santa Coloma de Queralt, Montblanc i Valls.
Centre Picasso
Entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar Picasso i mostrar els forts lligams d'estimació que s'establiren entre ell i el municipi d'Horta de Sant Joan (Terra Alta).
Llibres Ebrencs - Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs
Portal de difusió dels llibres que parlin de les comarques ebrenques i dels autors que siguin d'aquesta comarques o que hi estigui directament vinculats, i informació de les activitats, participants i programa de la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs.
Lola G
Edició i producció audiovisual.

Aquesta categoria en altres idiomes: 1

[Catalan Mozilla]
Darrera actualització:
Maig 21, 2015 at 12:06:26 UTC
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència