Llocs web d'associacions i activitats de la societat civil, amb un àmbit restringit a la província.

categories 4

Mira també: 2

Bisbat de Vic
Dades del pla diocesà i de l'Aplec de l'Esperit i de Càritas Diocesanes.
CCOO - Unió Intercomarcal Alt Penedès-Garraf
Notícies, publicacions, serveis i enllaços.
Col·legi de Secretaris Interventors i Tresorers de l'Administració Local (CSITAL)
Col·lectiu de professionals que treballen als ajuntaments i ens locals de la província de Barcelona, per tal de fcilitar l'ació dels governs locals d'acord amb les regles de l'estat dedret. presentacio, novetats, agenda, formació i col·legiats.
Espai Natural Guilleries-Savassona
Amb una extensió de més de 8.000 hectàrees, es troba a la comarca d'Osona. Geologia, climatologia, hidrologia, vegetació, flora, fauna, patrimoni i vies d'accés.
Espais Naturals
Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Accés a cada un d'ells i enllaços a serveis, associacions i documentació.
Linux BCN (Barcelona)
Comunidad linux a Barcelona. Actualitat i ajuda entre els membres
Parc Agrari Baix Llobregat
ubicat a la vall baixa i al delta del riu Llobregat, on es desenvolupa l'activitat agrària més important de l'àrea metropolitana de Barcelona. Orígens, objectius, marc territorial, estudis sectorials, actuacions, pla agrari, consorci i documentació.
Parc Comarcal d'Olèrdola.
Situat als darrers contraforts del massís de Garraf, entre les comarques de lAlt Penedès i el Garraf. Situació i accessos. Dades del medi natural i activitats.
Parc Comarcal del Castell de Montesquiu
Situat a cavall de les comarques dOsona i del Ripollès, entre els termes municipals de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Sora, el parc té una superfície, relativament modesta, de 456,5 ha, en gran part en el terme de Montesquiu. Situació i accés. Dades sobre el medi natural, les nosrmes de protecció, excursions i rutes.
Parc de la Serralada de Marina
Situat al sector sud de l'anomenada Serra de Marina, entre la zona de Sant Mateu-Cèllecs i Santa Coloma de Gramenet. Geomorfologia, clima, fauna, vegetació, paisatge, patrimoni i vies d'accés.
Parc del Foix
Situat al bellmig de les comarques del Garraf, l'Alt Penedès i el baix Penedès. Geomorfilogia, vegetació, fauna, paisatge, patrimoni i vies d'accés.
Parc Natural del Garraf
Situat entre les comarques del Baix Llobregat, lAlt Penedès i el Garraf, al sector sud-oest de lanomenada serralada Litoral catalana. Situació i accés. Mapa de localització, excursions i dades mediambientals
Parc Natural del Montnegre i el Corredor
Situat a la serralada Litoral catalana, entre les comarques del Maresme i del Vallès Oriental, té una extensió aproximada de 15.000 ha. Situació i accés. Dades del medi natural i activitats.
Parc Natural del Montseny
Situat a la serralada Prelitoral catalana, de la qual nés el massís més enlairat. Ocupa una extensió de 30.010 ha distribuïdes entre divuit municipis que pertanyen a tres comarques (Osona, la Selva i el Vallès Oriental). Plànol, transport públic, guia de serveis i dades del medi natural.
Plataforma AVE pel litoral
Plataforma en defensa del patrimoni dels veïns de Barcelona.
SIAJ
Servei d'Informació i Assessorament per a Joves dels municipis de l'Alt Penedès i el Garraf. Noticiari, agenda, dades culturals, d'ensenyament, món laboral, viatgeteca i altres consultes.

Aquesta categoria en altres idiomes: 1

[Atlas Mozilla]
Darrera actualització:
Febrer 17, 2014 at 3:14:19 UTC
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència