Conté els estudis no universitaris de les comarques de Barcelona

categories 12

Mira també: 2

Acadèmia d'Holandes
Classes d'holandès, grups reduits, classes particulars, classes privades, professors nadius a Barcelona i Sant Pere de Ribes.
Alliance Française
Associació sense ànim de lucre que té per objectiu la difusió de la llengua i la cultura franceses. Amb centres a Granollers i Sabadell. Cursos, formació per a empreses i particulars, activitats i traduccions.
Barna House
Escola d'idiomes de Barcelona per a particulars i empreses. Cursos, recursos i notícies.
Escola de ceràmica Forma
Cursos de ceràmica, cursos de dibuix, cursos de pintura, cursos de escultura, cursos de torn, cursos de ceràmica a distància i cursos de fusing (vidre fos)
Espai Psicoanalitic de Barcelona (EPBCN)
Ensenyament en Psicoanàlisi: seminaris, cursos i tallers. Atenció clínica individual, familiar i grupal. Supervisions clíniques.
Fundació Collserola
Creada pel sosteniment de centres educatius d'acord amb els principis de pluralisme, laïcitat, catalanitat, els valors universals i la iniciativa social.
Home to home
Cursos d'anglès al sudoest d'Anglaterra, per a joves, adults i també instituts de secundària. Presentació, cursos, allotjament i activitats.
Infocentre
Infocentre ofereix cursos de formació continuada en diverses àrees: gestió empresarial, prevenció de riscos, informàtica, idiomes i altres. Formació presencial i a distància i desenvolupament empresarial i local.
Language Meeting Point
Cursos d'idiomes per a empreses de qualsevol tipus dins de la província, especialitzats en Anglès i en Espanyol per a estrangers.
Xiao Long Centre d'estudis orientals
Acadèmia de cultura asiàtica. S'hi ensenyen idiomes asiàtics, cuina i relacions professionals amb empreses d'Àsia.

Aquesta categoria en altres idiomes: 1

[School Mozilla]
Darrera actualització:
Desembre 7, 2014 at 6:35:12 UTC
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència