Província de Barcelona, una de les quatre provincias de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

categories 21

Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
Competències, òrgans de govern, actuacions i projectes, sistema tarifari integrat i observatori de la mobilitat. Enllaços a TMB, Metro, Bus, Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe.
Entitat del Mediambient - AMB
Entitat de la mancomunitat de municipis de l'àrea de Barcelona. Les seves competències són el tractament i aprofitament dels residus municipals, la prestació dels serveis d'abastament d'aigua potable, el sanejament de les aigües residuals i la inspecció i control dels abocaments industrials.
Entitat del Transport - AMB
Entitat local integrada per divuit municipis de l´Àrea Metropolitana de Barcelona, creada amb la finalitat de prestar de forma conjunta els serveis de transport públic de viatgers en el seu àmbit territorial.
Montseny.org
Història, geografia, imatges, guia pràctica, turisme, activitats, esdeveniments i fòrums. Mantingut a partir de formularis, amb la participació dels usuaris.
Ocells del Lluçanès
Descripció d'alguns ocells d'aquesta subcomarca a cavall del Bages, Osona i el Berguedà.
Organisme de Gestió Tributària - ORGT
De la Diputació de Barcelona. S'encarrega de la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic de 288 municipis de la província.
Àrea Metropolitana de Barcelona
Lloc de trobada de les entitats, organismes i municipis. Informació sobre les seves institucions i les activitats que desenvolupen en els àmbits de les relacions institucionals, internacionals i la cooperació.

Aquesta categoria en altres idiomes: 5

[Catalunya]
Darrera actualització:
Febrer 5, 2017 at 9:38:31 UTC
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència