Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL)
Moviment cívic que aplega i coordina centenars d'associacions i entitats d'arreu dels Països Catalans per realitzar un treball comú a favor de la plena normalització de la llengua catalana. Notícies i informació sobre el Correllengua i altres activitats.
Acció Cultural del País Valencià
Pàgina oficial d'aquesta entitat que vetlla per la llengua i la cultura catalanes i per la identitat nacional. Actualitat, Casals Jaume I, Institució Joan Fuster i campanyes.
Acció Cultural del País Valencià
Pàgina no oficial d'aquesta associació que vetlla per la llengua i la cultura catalanes i per la identitat nacional. Actes, comunicats, enllaços i apartats sobre el Bloc de Progrés Jaume I i Casals.
Associació per a les noves bases de Manresa
Pàgina que inclou un manifest Per a un nou estatut social de la Llengua Catalana.
Associació per la Llengua Catalana de Molins de Rei
Associació que pretén el foment de la llengua catalana arreu dels Països Catalans. Notícies, fotografies, campanya Joan Fuster, Correllengua, la Bressola de la Catalunya Nord, fòrum, biblioteca i enllaços.
Casal Centre Ovidi Montllor - CCOM
Centre de reunió i confluència d'Alcoi, integrat en la xarxa de Casals Jaume I, que pretén funcionar com a eix d'integració comarcal i d'activisme valencianista, com a seu d'activitats cíviques i d'esplai.
Casal Jaume I d'Alacant
Blog oficial d'aquest centre.
Català Sempre
Col·lectiu format per un conjunt de persones unides per la voluntat de treballar en favor de la llengua catalana. L'intercanvi d'opinions i experiències entre els seus membres és la funció principal d'aquest grup.
Cercle d'Agermanament Occitano Català (CAOC)
Associació que pretén fomentar les relacions entre les cultures catalana i occitana. Publicacions, activitats, programa anual, memòries i dades històriques.
Desmuntem
Grup de professionals de la llengua preocupats pel futur del català.
Escola Valenciana. FEV
Federació d'Associacions per la Llengua. Entitat cívica que integra dinou associacions valencianes, i que actua no sols en l'àmbit educatiu, sinó també en el social. Notícies de la Federació. Accés a tots els centres d'ensenyament en valencià.
Fundació Bromera per al Foment de la Lectura
Entitat sense ànim de lucre que té com a principal objectiu contribuir a capgirar els baixos índexs de lectura de la societat valenciana.
Fundació T-18 Valacastell
Fundació universitària que promou l'ús del valencià en la comunitat científica i artística i en la cooperació internacional. Objectius, activitats, publicacions i revistes.
Obra Cultural Balear
Per la llengua i la cultura catalanes. S'hi troba el Centre de Serveis Lingüístics Paraula, per facilitar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.
Plataforma d'Estudiants per la Llengua
Nascuda a la Universitat de València arran de la polèmica orignada per la invalidació del títol de Filologia Catalana per acreditar el requisit lingüístic i per la censura d'incloure autors catalans als llibres de text del País Valencià. Queixes, projectes, articles de premsa, fòrums i documents.
Valencianisme.com
Associació cívica en defensa del valencianisme. Fòrums, xat, campanyes, agenda, notícies, opinions i enquestes.
Òmnium Cultural
Associació que té com a objectiu principal, d'ençà de la seva fundació el 1961, la normalització de la llengua i cultura catalanes.
Òmnium Cultural - Tarragonès
Delegació Territorial al Tarragonès. Història, activitats, objectius i premis literaris que organitza.

Aquesta categoria en altres idiomes: 1

[ASCII Mozilla]
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:35:03 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure