Centres especialitzats en la resolució de dubtes lingüistics i per escriure en català amb seguretat. Generalment ofereixen serveis d'atenció de consultes lingüístiques, informació sobre recursos lingüístics i sobre eines informàtiques i disponibilitat de models de documents per a associacions i empreses.

categories 2

Assessorament
El Termcat ofereix assessorament metodològic i terminològic als organismes i institucions que treballen en l'elaboració de productes terminològics, en la redacció i traducció de textos especialitzats o en la localització de productes informàtics.
Assessorament
Del Servici d'Assessorament Lingüístic i Traducció (SALT) de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. Qüestions gramaticals i lèxiques, abreviacions, tipografia, tractaments, criteris de traducció i de citació bibliogràfica.
Assessorament
Del Servei Lingüístic de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Presta serveis de correcció, traducció i consultes lingüístiques, informació sobre els gabinets de terminologia i d'onomàstica, i un grapat d'instruments per a millorar el nivell de català.
Consorci per a la Normalització Lingüística
Accés a la xarxa de centres, serveis i oficines amb filtres per comarca, població o un Centre de Normalització Lingüística.
Optimot
Consultes lingüístiques en línia. De la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.
[ASCII Mozilla]
Darrera actualització:
Desembre 7, 2016 at 15:15:06 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure