In Partnership with AOL
Aquesta categoria en altres idiomes:
 • Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives - Fons bibliogràfic digital format per textos sencers d'obres clàssiques en llengua catalana. Es proposa d'incloure les obres cabdals del patrimoni literari i científic de la comunitat catalanoparlant: des de tractats mèdics a textos jurídics o històrics, i les més importants creacions de la literatura catalana des dels seus orígens fins al segle XIX. Permet la recerca per autors, per títols o per matèries (CDU).
  [!]
 • Biblioteca de Montserrat - Biblioteca digital de ciències humanes i teologia de l'Abadia de Montserrat. Informació general, catàlegs, exposicions i cercador.
  [!]
 • Biblioteca digital de la Fundació Biblioteca Josep Laporte - Accés dels socis de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears als fons bibliogràfics d'aquesta biblioteca, especialitzada en Medicina.
  [!]
 • Biblioteca Joan Fuster de textos electrònics - Aportació del Grup de Noves Tecnologies aplicades a l'Educació de la Universitat Jaume I i de l'Associació Cultural Aire Fresc que volen experimentar amb les possibiltats de la publicació electrònica i del text digital aplicat a l'ensenyament.
  [!]
 • Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives - Fruit d'un conveni entre la Universitat d'Alacant i la Xarxa d'Universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives. Amb aquest acord es pretén, d'una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d'una altra, proposar i fer efectiva l'edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear. Directori, catàleg, hemeroteca, investigació, edició, fonoteca i videoteca.
  [!]
 • Ciberoteca - Biblioteca virtual de Bancaixa, des de la qual es té accés a milers de textos literaris, científics i tècnics, i a centenars de biblioteques virtuals disponibles en Internet.
  [!]
 • Rialc - Repertorio Informatizzato dell'Antica Letteratura Catalana. De la Universitat de Nàpols Federico II. Inventari de poesia catalana dels segles XIV i XV
  [!]
Voluntari per editar aquesta categoria.
[Angband Mozilla]
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Condicions d'ús
Visita els nostres llocs germans  mozilla.org | MusicMoz | Wikipedia

Darrera actualització: Novembre 8, 2015 at 2:35:03 UTC - edita