Arxius històrics o administratius d'àmbit municipal.
Arxiu de la Memòria Popular
Creat per l'Ajuntament de la Roca del Vallès (Vallès Oriental). Història, premi i edicions anteriors.
Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona - AHCB
Centre responsable de la custòdia, tractament i difusió de la documentació produïda pels òrgans de govern de la ciutat. Dades generals, serveis, descripció dels fons, catàlegs, activitats i publicacions.
Arxiu Històric de la Selva del Camp
Col·lecció local consultable via internet, de forma gratuïta, només enviant la sol·licitud a un e-mail per a que us donin un codi d'accés.
Arxiu Històric del Poblenou
Associació i centre dedicat a la recerca, arxiu i difusió de dades i documents (textos i imatges) sobre el barri del Poblenou, a Barcelona. Servei de consulta, reproduccions, llibres i activitats.
Arxiu Històric Municipal de Constantí
Descripió de serveis i equipaments, guia dels fons documentals, butlletí mensual, exposicions virtuals i enllaços.
Arxiu Municipal de Barcelona
Projecte que pretén implicar ciutadans, entitats i empreses en l'objectiu d'aplegar, preservar i difondre el patrimoni documental de la ciutat. Novetats, sales de consulta i publicacions.
Arxiu Municipal de Gavà
Recull, organitza, conserva i difon la documentació que genera l'Ajuntament, patronats i empreses municipals i obert a donacions d'empreses, associacions, entitats o particulars. Serveis, ubicació, fons i contacte.
Arxiu Municipal de Vila-real
Guia, bases de dades, documents, publicacions i gestió documental.
Arxiu Municipal del Districte d'Horta-Guinardó de Barcelona
Ubicat a la Casa de les Altures, aplega els fons municipals, així com d'altres fons de procedència privada. Serveis, descripció de l'arxiu, biblioteca, hemeroteca, serveis, activitats i publicacions.
Arxiu Municipal del Districte de l'Eixample de Barcelona
De caràcter fonamentalment administratiu i està format per la documentació que genera l'Administració municipal a partir de la descentralització. Serveis, activitats, fons, biblioteca i hemeroteca.
Arxiu Municipal del Districte de les Corts de Barcelona
Conserva fons administratius i fons històrics. Aplega també fons patrimonials, gràfics, cartogràfics i fotogràfics, i una biblioteca i hemeroteca especialitzada en història local i d'administració municipal.
Arxiu Municipal del Districte de Nou Barris de Barcelona
Òrgan encarregat de la custòdia i tractament dels fons documentals produïts pel Consell Municipal de Districte, els derivats de les transferències de competències als districtes i aquells que per cessió o donació vulguin dipositar els ciutadans de Nou Barris. Serveis, descripció de l'arxiu, fons, biblioteca, hemeroteca i publicacions.
Arxiu Municipal del Districte de Sant Andreu de Barcelona
Aplega els fons documentals municipals, al costat d'altres fons de procedència privada. Serveis, descripció de l'arxiu, fons, biblioteca, hemeroteca, serveis i activitats.
Arxiu Municipal del Districte de Sant Martí.
Arxiu que preserva el patrimoni documental del districte de Sant Martí de Barcelona. Fons i col·leccions, serveis i publicacions.
Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona
Servei descentralitzat de l'Ajuntament de Barcelona que funciona des de l'any 1988 en una doble tasca d'arxiu administratiu i d'arxiu històric. Serveis, activitats, fons disponibles, biblioteca i hemeroteca.
Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona
Servei cultural encarregat de recollir, classificar, conservar i fer accessibles els fons documentals procedents dels antics municipis de Sarrià, Sant Gervasi de Cassoles, Vallvidrera i Santa Creu d'Olorda. Història, fons documentals, serveis, publicacions i enllaços.
Arxius de Gelida
Accessos a l'Arxiu Parroquial de Sant Pere de Gelida, l'Arxiu Històric Municipal i el Registre Civil.
L'Arxiu Municipal Administratiu de Barcelona
Centre que custodia bona part de la documentació generada per l'Ajuntament de Barcelona des del primer terç del segle XIX fins a l'actualitat. Història, serveis i fons documentals.
L'Arxiu Municipal del Districte de Ciutat Vella de Barcelona
Informació sobre els serveis, els fons, bases de dades, publicacions, exposicions virtuals i projectes estratègics.
L'Arxiu Municipal del Districte de Gràcia de Barcelona
Aplega els fons de l'antiga Vila de Gràcia i els procedents de l'administració del districte, al costat del fons patrimonial Josep Buch i Parera del Club Excursionista de Gràcia i d'altres petits fons procedents de donacions. Serveis, descripció, fons, biblioteca, hemeroteca, puvblicacions i activitats.
Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions
Arxiu Municipal i Administratiu de la ciutat de Girona, depén de l'Ajuntament. Inclou un arxiu d'imatges; el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), una biblioteca especialitzada i el Servei Municipal de Publicacions.
Xarxa d'Arxius municipals
La Diputació de Barcelona desenvolupa, des de 1992, un programa de col·laboració amb els ajuntaments de la província de Barcelona per dur a terme l'organització dels fons documentals municipals.
[Mozilla Letter A]
Darrera actualització:
Setembre 3, 2015 at 7:54:04 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure