Entitats que agrupen diversos grups d'esplais, de diverses ideologies o per localització geogràfica.

Mira també: 1

Associació Cultural Neret
Entitat cultural de Lleida, amb diverses seccions, com ara publicacions, coral, excursionisme, esports i colònies. Presentació, notícies, fòrum i enllaços.
Escola El Sol
Escola d'educació en el lleure i formació de dirigents del moviment laic i progressista de Catalunya. Cursos, notícies, publicacions, projecte i acció educativa i enllaços,
Fundació Catalana de l'Esplai
Iniciativa creada per impulsar l'educació en el lleure d'infants, joves i adults. Cases de colònies i altres serveis d'esplai.
Fundació Pere Tarrés
Fundació que presta serveis educatius, d'intervenció social i logístics al públic en general i específicament a tot tipus d'entitats: escoles, centres d'esplai, agrupaments escoltes, moviments juvenils, grups culturals i educatius. Instal·lacions, activitats, assegurances i serveis educatius.
Fundació Verge Blanca
Institució de la Diòcesi de Lleida que té com a objectiu el servei a tota la societat en el camp concret de l'educació en l'esplai, d'infants, d'adolescents i joves, d'adults i de la tercera edat, tant des de les accions de voluntariat com des de l'àmbit professional. Serveis, seccions i notícies.
Moviment de Centres d'Esplai Cristians - MCEC
Federació de centres d'educació en el temps lliure de l'Arxidiòcesi de Barcelona. Forma part de la Fundació Pere Tarrés i és membre de la Coordinació Catalana de Colònies, Casals i Clubs d'Esplai. Activitats, recursos, serveis, campanyes, centres i zones.
[Castellers_Mozilla]
Darrera actualització:
Agost 6, 2016 at 13:47:25 UTC
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació