Recursos educatius per a l'ensenyament de la Química

Mira també: 1

Bromatquim
Espai elaborat per en Francesc Fernández i Borràs, adreçat als interessats en la didàctica i aprenentatge de l'anàlisi química, especialment d'aliments.
Cromatografia
Es descriuen sistemes cromatogràfics: cromatografia líquid-líquid, cromatografia líquid-sòlid, cromatografia líquid-gas. S'explica com es pot fer una cromatografia de forma senzilla: diversos eluents i diferents temps, cromatografia vegetal. Realitzada per alumnes de l'IES Bellvitge.
Institut d'Investigacions Químiques i Ambientals de Barcelona - IIQAB
Centre d'investigació química especialitzat en temes interdisciplinaris amb la Biologia i l'Ecologia, com ara, entre d'altres, l'estudi de microcontaminants orgànics en el medi ambient, el desenvolupament de nous agents per al control d'insectes-plaga, l'estudi d'activitats biològiques de pèptids, glucopèptids, els sistemes d'administració de fàrmacs, la química i tecnologia de tensioactius, la síntesi i estudi de composts orgànics bioactius d'interès en biomedicina, i temes d'ecotoxicologia.
L'ensenyament de la química
Punts d'entrada a la Internet per a la recerca de material en Educació de la Química.
Pasta de dents i sabó
En aquestes pàgines web es descriu la fabricació de pasta de dents i sabó dins del crèdit variable: "Conèixer les reaccions químiques quotidianes". Realitzada pels alumnes de l'escola Isabel de Villena.
Taula periòdica dels elements químics
Descripció dels elements de la taula periòdica. Coordinador: Manel Ballesteros del centre Escola St. Lluís Gonzaga.
[Earth Mozilla]
Darrera actualització:
Agost 11, 2014 at 13:05:03 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure